škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Direksiyon çizik yırtık

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kürşad

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Selam arkadaşlar,

Bugün bi yerde otopark dolu olduğu için valeye anahtar verdim. Elinde anahtarla mı çevirdi ne yaptıysa aşağıdaki gibi buldum direksiyonu.

Bu çizikten nasıl kurtulurum en basit şekilde? Elime geldikçe deli eder hissetmemem lazım.

Aklıma gelen maket bıçağı ile düzleyip çakmak ile ısıtmak. Çakmak ateşi zarar verir mi bilmiyorum.
Zımpara kağıdı geldi aklıma ama kötü eder mi diye vazgeçtim.
Var mı fikriniz ya da önceden karşılaşan?

Resim1

Resim2

Resim3
« Son Düzenleme: 23 Aralık 2016, 17:35:31 Gönderen: Kürşad »

Çevrimdışı muallim45

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tam bir mal mış mal
Sinir bozucu, benim bunlara önlemim tak sök kılıf.
2020 Karoq 1.6 TDI

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: muallim45;602530
Tam bir mal mış mal
Sinir bozucu, benim bunlara önlemim tak sök kılıf.

Ben de hiç vermemeyi tercih ederim. "Beyefendi anahtar üzerinde kalsın ben çekerim" deyince, ben de "siz yer gösterin ben çekerim" diyorum. Elin adamına arabamın anahtarını neden vereyim ki? Kaskoda bildiğim kadarıyla verilen anahtardan mutevvelid çalınma olsa karşılamıyor diye biliyorum?!

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bence kazara degil inadina yapilmis bisi. Dediginiz gibi falcata ile cikintilari duzleyin baskada bisey zimpara falan yapmayin daha kotu olur.

Çevrimdışı skaymaz

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Özellikle yapılmış gibi duruyor ama günahını da almayalım adamın. Size tavsiyem hiç uğraşmayın sarmal deri kılıflar var ondan yapın ben yaptım harika oldu. İnternette videoları mevcut. falçada değmeyin belki kazırken tamamen kaldırabilirsiniz yakarken de orjinal deri olmadığı için pütürleşecek ve elinizde daha çok hissedeceksiniz en güzeli sarmal deri kılıf.

http://www.hepsiburada.com/deri-direksiyon-kilifi-sarmali-dikmeli-siyah-p-OTKRT01268

https://www.youtube.com/watch?v=ThoqmNNrkl4