0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normal bir durum, özellikle yağışlı havalarda ve su birikintilerinden geçtikten sonra artmakta.
Araç dururken ya da çok yavaş olduğundan lastiğin yerdeki sürtünmesinden ve ilgili aksamın zorlanmasından olmasın. Genelde hareketsiz anlarda direksiyonu çevirmem, az ileri geri ufak hareketlerle çeviririm.
Lastik sesi değil de benim anladığım kadarıyla bu kayış sesi. Sanırım skodalarda oluyor genelde. Takip etmek lazım servise soran olursa burada paylaşmak lazım.
vay bee. ben de sade bende oluyor sanıyordum. park ederken direksiyonu tam kırdığımda oluyor ses.
Direksiyon sisteminde bir kayış var mı bilmiyorum. Ama varsa sudan etkilenip ses yapıyor olabilir belki de ...
Ses yaz kış geliyor mu?
arabayı alalı zaten 2.5 ay oldu ama sesi farkettiğim zamanlar kar yağdığı zamanlardı. Sıcak havalarda farketmedim
Benim araç da yaklaşık 2.5 aylık. Bana da kışla ilgisi var gibi geliyor. Servise götürürüm elbette ama önceden bilgi edinmem gerekiyor. Yoksa normal deyip gönderiyorlar sanırım. Bir bilgi edinirsek haber verelim birbirimize ...