kesinlikle dediğiniz gibi maalesef burda insanlarda inanılmaz marka ve lüx takıntısı var çünkü yaşam alanı yok insanlar bunlarla kendilerini mutlu etmeyr çalışıyorlar. batıdan gelen arkadaşlar oldu mardin diyarbakır vs şehirlerdeki lüx evleri ve talebi görünce şaşırıp kaldılar. aracı aldım artık belli bir süre kullanacağım. aracın güvenliği benim için birçok şeyden önemli(bu arada kimse kızmasın doğuluyum ve doğuda yaşıyorum.) bir aracın önce dışına ve nasıl göründüğüne bakarlar.. cevabınız için teşekkürler Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin herkese
Türkiye'de araç bir statü göstergesidir. Örneğin Avrupa'da, Amerika'da, Kanada'da neye bindiğinizden çok sizin kim olduğunuzla ilgilenirler. Fikirleriniz daha ön plandadır. Bizde ise oturduğun ev, bindiğin araba, taktığın saat, kullandığın telefon her zaman statüyü belirliyor saçma bir şekilde. Adam Mercedes'e biniyor diye parmakla gösterilir bizim memlekette. İstanbul'da Ankara'da lüks bir mekana gittiğinizde sırasıyla araba anahtarı, telefon, sigarayı masaların üzerinde görebilirsiniz. Bol bol
Kuzenimin başından geçen bir olayı anlatayım size. Kuzenim arkadaşlarıyla buluşmak için bir mekana gidiyor. Bu arada kuzenimde Volvo S60 araba var. Vale tam kapıyı açacakken, kuzenimin diğer arkadaşı geliyor. Onda da Porsche var. Kuzenimi bırakmış vale, gidip diğer arkadaşının arabasını teslim almış