Herkese öok teşekkür ederim. Trabzon skoda servisine gittim yaklaşık 1 buçuk saat inceleme sonucunda silecek hortumu ile iki tane daha hortumun kemirildiği anlaşıldı. Kemirilen hortumlar değişmesine gerek olmadığı belirltildi ve yalıtım malzemesi ile kaplandı. Hiç bir parça değişmemesşne rağmen sadece bant ve benzeri parça ile toplamda 3 yere müdehale edilmesine rağmen 100 tl masraf çıktı. Usta masrafı filan neyse onu anlıyorum da bana ustanın gelip hortum ve kablo değişen olmadığını sadece yalıtım yaptığını söylemesine rağmen fatura kesen arkadaşların hortum kablo değişti şeklinde diye yazması ve fiyat çıkarması servislerin ne kadar üç kağıtçı olduğunu gösterdi. Arkadaşlar garanti nedir? Ben gidişimde eğer dandik bir parça bile garanti kapsamında değilse garanti neye yarıyor. 15 bin bakımını bile serviste yaptırmayı düşünmüyorum. 630 tl fiyat verdiler bir yap değişimi filtre değişimi filan . Düpedüz soygun. O zaman 2 yıl garanti ne işe yarıyor. Aracımdan gayet memnunum iyi ki de almışım sınıfının en ferahı. Ama bu serviş işi adamı enayi gibi hissettiriyor.
Usta sonuna kadar katılıyorum söylediklerine.
Bursa da da durum aynı bunların alayı böyle
Burada da 700 fln dediler ilk bakıma bende aynen dediğin gibi dışarıda sanayide tanıdık vardı ona yaptırdım.
120 liraya halletti gayette memnunum hatta 2. bakımını da dışarıda yaptım.
Anlaşılan o ki 0 araca 2 yıl boyunca çok nadir istisna bir durum olmasa hiç bir şey olmuyor.
Ne oluyorsa 2 sene geçtikten sonra oluyor. (ayarlanmış gibi)
Acaba diğer markaların servisleri de aynı muameleyi yapıyor mu onu düşünüyorum.