Hocam siz aktif ettiniz anladığım kadarıyla, araç giderken çalışmıyor diye birşey duydum doğru mu?
Evet o ifadeyi ben de duymuştum araç giderken çalışmıyor deniyordu ama çalışmayan nedir bahsedilmiyor, ben aracım giderken haritaları da kullandım, whatsapp mesajı da gönderdim, çalışmıyor dedikleri kısım android diğer uygulamalar ise henüz destekleyen uygulamalar ile o kısmı deneme şansım olmadı, Skoda android uygulamaları için ise Smartgate denen başka bir ilave donanım gerekiyor bildiğim kadarıyla, çünkü telefonumdaki Skoda uygulamalarını çalıştıramadım hepsi de Smartgate üzerinden bağlanmak için ayarlanmış gibi
https://www.drive2.ru/o/b/464134370605662307/
arkadaşlar, yukarıdaki linkte belirtilen açıklamalara uygun aracı olan varsa update yapabilir. ben yaptım bir sorun yok güncelleme sorunsuz çalışıyor..
sd kartla yapabildim, usb ile olmuyor neden anlamadım
Sd kartla nasıl yaptınız gerekli dosyayı karta yükleyip araca mı taktınız ? İnternet gerekmiyor mu güncelleme için ? Linkteki açıklamaları anlamamız için dilimiz yok ki okuyup ona göre yapalım, bu konuda daha anlaşılır bir link varsa atar mısınız ? Bir de Android Auto desteği 2017 de gelecek denmişti yeni güncelleme ile gelmiş olabilir mi bilginiz var mı ?