Merhaba arkadaşlar yapamayan arkadaşlar için nasıl yapıldığını resimli bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Ama öncelikle cemil beyin linkte vermiş olduğu sürümü indirip sd kartımıza zip formatından çıkarıyoruz ve aracımızın sd kart yuvasına takıyoruz. Aracım 2016 Mayıs üretim tarihlidir ve güncelleme öncesi mevcut sürümü aşağıdaki resimde mevcuttur. Kendi cihazıma kurarken herhangi bir sorun yaşamadım.
NOT: Karşı tarafın güncelleme işlemi sırasında oluşacak sıkıntıları ve zararlar konusunda mesuliyet kabul etmediğimi bildiririm. Lütfen tamamen okuduktan sonra kurulum işlemini yapınız.
Resim 1. Öncelikle Menü tuşuna uzun bir şekilde basıyoruz ve servis moduna alıyoruz
Resim 2. Servis moduna aldıktan sonra servis güncelleme/sürümler kısmına dokunuyoruz.
Resim 3. Karşımıza helen menüden güncel yazan kısıma dokunuyoruz.
Resim 4. Gelen ekanda SD KART seçeneğini seçiyoruz.
Resim 5.Şimdiki gelen menüde ise Sd kartınımızın içirisinde bulunan güncel sürüme dokunuyoruz
Resim 6. Daha sonra karşımıza böyle bir ekran çıkıyor ve güncellemeye başlıyor. Güncelleme sırasında sakın enerjiyi kesmeyin zaten bu şekildede uyarı çıkıyor güncelleme 60 dakika sürebilir diyor fakat 10 dakikayı geçmiyor.
Resim 7. Güncelleme yaparken ilerleme halinde örnek resimlerde ağıdadır.
Resim 8.
Resim 9.
Resim 10.
Resim 11. Güncelleme bittikten sonra resimdeki gibi bir uyarı veriyor ama açıkcası ne demek istediğini anlayamadım ve iptal seçeneğini seçmekten başka çarem yoktu.
Resim 12. Ve güncelleme bittikten sonraki verisiyon bilgileri
Şimdi gel gelelim güncellemeden sonra ne değişiklikler oldu. Açıkcası ben birşey fark edemedim 5 dakika bir karştırma fırsatım oldu ama birşey fark edemedim belki mevcutta var idi ama sadece açılışta logo kenarlarında yeşil renkte efektler olduğunu gördüm belkide var idi. Güncellemeden sonra hiçbir şekilde ayarlar kaybolmadı. İlerleyen günlerde karıştırdıkça değişiklik fark edersem paylaşacağım. Ek olarak smartlink halen aynınpasifliğini koruyor:))
Anlatacaklarım bu kadar arkadaşlar yazmayı unuttuğum şeyler olabilir o yüzden sorularınız olur ise seve seve cevap veririm. Bu konuda destek almamızı sağlayan öncelikle form yönetimine sponsorlarına ve güncelleme linkini paylaşan cemil beye ve tüm destek sağlayan üyelere ayrıca teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Paylaşımım da surçu lisan ettiysem affınıza sığınıyorum herkese kazasız belasız sürüşler dilerim emanetiniz Allaha olsun.
Saadettin KAYMAZ