0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anlamsız tartışmanın gereği yok. ₺ 100,000'lik aracın vergiler hariç fiyatı ₺ 55,000. Bunu da güncel Euro kuruna bölerseniz € 13,000 (Euro) yapar. Bu arabayı Almanya'da %19 KDV ile alacağınız için, Almanya'da bir işçinin 11 aylık asgari ücretine tekabül eder. Senin ülkende asgari ücretli yemeyip içmeyip 72 ayda aldığı arabayı, bizi kıskanan Alman işçisi 11 ayda alıyor. Fark 6.5 kat. Almanya bizi kıskanmakta haklı!Burada eleştirilecek nokta araba satıcıları değil üreticiden fazla vergi alan ve Türk Lirasını Euro karşısında değersizleştiren ülkeyi yöneten siyasilerdir.Halkımızın ön park sensörüne verdiği tepkinin onda birini MTV artışına vermeyeceğine eminim. Çünkü başıma bir iş gelir, dava açılır vs. diye korkar. Haksızlıklar karşısında ses çıkartamaz. Sonra da gider Yüce Auto'nun arkasından atar.
https://youtu.be/h06GA-Bbm7E ben bu arkadaşa yaptırdım. Yaklaşık 3 ay oldu. Montajı da kodlamayi da yaptı. Sağolsun. Çok memnunumMI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam başka araç forumunda yakaladım sizi ama tam merak ettiğim şey buraya denk geldi bu işlem garantiyi etkiliyor mu bir bilginiz var mı?
Sarı yeşil mavi çizgiler yok mu kamerada. direksiyon hareketiyle adaptif hareket ediyor hani
Arkadaşlar vag com ile boleroda geri görüş kamerasını aktif eden varmı, kablom var ama nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum, kod bulamıyorum yardım edecek biri yokmu
Hocam bende trabzondayim 2015 octavia ma geri gorus taktirmak istiyorum trabzonda nerede bu usta2015 model aracima geri gorus taktirmak istiyorum acaba trabzonda bu islemi iyi yapan usta tanidigi olan varmi arkadaslar birde ne kadara mal olur bu islem bana
Ben dün Diyarbakır ARM Skoda servisinde hem yıllık bakımını yaptırdım, hemde geri görüş kamerası taktırdım. Gayet güzel ve memnun kaldım. İlgi ve alaka da güzeldi.Turk Telekom TT175 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi