Arkadaşlar merhaba, 2015 rapid spaceback aracıma (kırmızı) seramik kaplama yaptırmak istiyorum piyasada genelde 1500 TL civarı fiyatlar varken carwax 900 TL fiyat veriyor ve wetproof marka seramik kaplama ürünü kullanacağını söylüyor. Daha önce bu ürünü kullanan var mıdır?
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz. "Tanışma" bölümünde bi konu açarsanız bizde sizi tanımış oluruz.
Seramik kaplama konusuna gelince,
Detailing uygulamalarında kullanılan malzeme ve uygulamayı kimin yaptığı çok önemli. E tabiki buna görede fiyatlar değişiyo. Bugün sorsanız herkes seramik! kaplama yapıyor güya... Bahsettiğiniz markayı ben duymadım. Gtechnic, gyeon, nanolex, soft99 vs. gibi markalar detailing konusunda, özelliklede boya koruma uygulamalarında öne çıkan markalardır. Başka kaliteli markalarda var. Tavsiyem gerek marka, gerekse detailing uygulama merkezi tavsiyesi için kardeş forum "detailturkey"e bi göz atmanız. Kafanızdaki sorulara cevap bulabileceğiniz bir yer. Detailturkey sponsorlarından uygulama yapanlarda var. İçiniz rahat bi şekilde arabanızı emanet edebileceğiniz yerler
[MENTION=14311]m.cepoglu[/MENTION] birkaç yıkamadan sonra seramik kaplamanın gittiğine nasıl kanaat getirdiniz? Arabanızın seramik kaplaması hangi marka ürünlerle yapıldı biliyomusunuz? Seramik kaplamanın yapılan km.,kullandığınız temizlik ürünleri vs. gibi farklı etkenlere göre 1,5 yıla kadar arabayı koruma durumu var.