Sizin bu dediklerinize katılmıyorum. Emin ol Reno zamanında kalmamışım bunu cahilliğine veriyorum. Sen en başta araçtaki klimaya aküye zarar veriyorsun. Motorun sağlıksız çalıştıgını kulklarınla duyacaksın. Fren telinin paslanarak içine geçtiği spirale yapışmasını nasıl önliceksin Lastikleri ve nem olayını hiç karıştırmıyorum bile. istediğin servise git , aracımı 3 ay çalıştırmazsam bişey olmaz de küçüğünden büyüğüne kadar hepsi sana güler. Biraz internette araştırma yap yabancı sayfaların forumlarını oku tabi ingilizce biliyorsan ki biliyorsundur sanırım çok bilmişlik taslıyorsun ya sonra gel burda tartışmaya gir.
Bana "cahil" dediğine göre, benden çok daha büyüksün ve hayat tecrüben vardır, kendine de güveniyorsun. Ancak saygı ve nizam konusunda yoksun birisin. :confused:
Türk insanı, kendisinden yaşça büyük insanlara hürümet eder, ne olursa olsun hakaret etmez.
Senin mantıksız ve dayanaksız açıklamalarına istinaden gidip araştırma yapacak değilim, zaten bildiğim şeyle. Sen servise bir sor bakalım "gaz teli" var mı senin aracında?
Yok, ingilizce bilmiyorum, ingilizce bilenler "bilmişlik" mi taslıyor?
Ancak çok şükür kendi dilimi tüm imlalarıyla kullanabiliyorum.
Ben de senin tüm bu yazdıklarını yaşına ve toy olmana veriyorum.
Eğer bana cevap yazacaksan, lütfen çalışmayan klimaya ve motora ne şekilde zarar verdiğime bilimsel olarak yanıt verir misin. Tartışma yaratacak kelimeler yazmamanı öneririm. İstersen yazmadan önce, yaşı senden daha büyük ve gerçekten arabadan iyi anlayan birine danış. :gut:
Esen kal.... :ok: Aracını güle güle kullan.