Heh geldim.
Selam herkese, gıcır gıcır ve hayvan gibi giden az yakan fabiamı satıp, gidip 16 yaşında bir bmw aldım. Pişmanmıyım ? Değilim.
Çok istedim gerçek bir arabaya binmeyi. Benim Fabia2 bana plastik geliyordu. ( Fabia 1 harici) E46 olurdu, Megane RS olurdu hiç farketmez bir anda ben niye bu plastiğe vakit harcıyorum dedim.
Bu arabalar gerçekten narin araçlar. Öncelikle kibar kibar kullanan biri değilseniz hiç uğraşmayın. Eski bir bmw, aynı bir bebek gibi. Alınca iyice anladım.
Beni üzen şeyler. Yeni araç gibi her günü bir değil. Benim e39 2 ayda 250gr yağ eksiltiyor. Bu normalmiş. Fakat hava soğukken yağ koydum titreşimli çalıştı korktum. Buda normalmiş. Yağmur sensörü bazen cok iyi, bazen kafasına göre siliyor. Sensör hassasiyetini ayarladığınızda düzeliyor. Hız sabitleyici bazen devreye bile girmiyor, çoğu zaman devrede oluyor. Bu kadar hassas bir araç olduğunu bilmiyordum.
Yakıt : 2.2 L6 Atmosferik. = Cüzdan = Ortalama 10.5 benim. Şehiriçi kullanırsam 15lt
Konformuş güvenlikmiş işte görsellik falan tartışılmaz bu araba otomobil dünyasının unutulmazları arasındadır.
Bu şurda dursun. [Maaşallah
]