stage 2 de turbo falan degishmeli kardesh. bende 1.4 150hp. 140 2014 modellerde. bende 2015 model
revo tuning stage 1 de 200hp veriyor. turbo motor bu kardesh. atmosphere motor degil ki, stage 3 de 50hp artsin. turbo motorlarda stage 1 yazilim en az 30hp artim veriyor.
ben azeriyim. turk filmlerine bakarak. ilaveten turkiyede chok olmushlugum var
ne demek istediginizi tam olarak anlayamadim. cumle olarak anladim da, manâ olarak algilayamadim. bozulan nedir acaba?)
Kardes bence sen sagdan soldan duyduklarina cok guvenme, netten okumakla bu isler olmuyor. Turbo motorun ne odugunu inan senden daha iyi biliyorum. Zaten stage1 le turbodan 30hp alinir seklinde genelleme yapmandan neyi ne kadar bildigin belli oluyor.
Polemige gerek yok. Madem bilgi danismak icin bu basligi actin, bilgi paylasanlardan faydalan. Olumsuz yorum duymak seni uzmesin. Yok ben kendi bildigimi okurum diyorsan da o zaman konu acip bizlere danismana gerek yok. Sonucta ben bu yazdiklarimi sen kaziklanma, isi bilen bi yere git yaptor diye soyluyorum.
Ilk basta da demistim simdi de diyorum. Stage 1 icin filtre ve downpipe, stage 2 icin turbo degisimi isteyen yer ya isi bilmiyordur ya da kaziklama pesindedir.