Yoo, biryere kaçtığım yok. Takipteyim. Sonuç olarak kararım; Yazın havalar ısınınca nitroyu birkere deneme yönünde. Bakalım sonuçta tecrübe etmeden iyi mi, kötü mü olduğunu anlayamyacağımı gördüm burada. Bazı şeyleri yaşayıp görmek lazım. Böyle teoride kalınca benim aklım karışıyor:)
Bu iyi fikir işte konu ile ilgisi olan ve demogojiden uzak yaşamaya aday bir fikir tebrik ederim konuyu sabote etmeyen niyetiniz hasıl oluyor.
Şimdi size 2008 de YAŞADIGIM VE SIKINTISI BANA HASIL OLAN bir durumm anlatayım #khalil.
2008 yazında 2004 model bir ford cmax aldım İstanbul'dan ve Manisa ya dönecegim yakın çevrede aramama ragmen nitrojen mak. Bulunan bir lastikçi bulamadım yola çıktım Akhisar öncesi bir rampa var ve inerken bir sarsıntı oldu yolda yeni mıcır lanmış yanımdan geçen hyundai araç telasla korno basıyor ve işaret ediyor durdum ve indim baktım sol ön teker parçalanmış ve resmen dumanlar tütüyor lastikler de pırelli P6 lastik yaşı 2 neyse elimi degdim ve anında geri çektim resmen elimi dağladı ısısı. Allah'tan satıcının kaskosından istifade çekici aldık ve manisaya intikal ettik.
Ben tabii nitrojensiz yola çıkarsan olacagı budur diye de hayıflanıyorum.
Bu yaz başıda şimdiki aracım yeti ile izmire gittim hava da çook sıcak yolda birden araç lastik sinyali verdi ve indim baktım anormal bir durum yok aracımda dijital basınç ölçme aletim var. Ölçtüm baktım havalar olmuş 39#40 ben hep 34 hava bastırırım bu defa da oğlumu dinlemiştim burdakiler gibi çok bilmişlik yapan oğlumu, nitrojen bastırma baba dediydi ve bunu yaşadım
Şimdi arkadaşlar yorum yapmıyorum yaşadıklarımdan anlatıyorum şimdi bir çok şey yazıyorsunuz bunlar bana yaşadıklarımdan ötürü TIRIVIRI geliyor. SİZ BİLİRSİNİZ, İSTER KULLANIN, İSTER KULLANMAYIN yine yazıyorum insan nezaketle bir soru sormuş o soruya cevap verdim. Aksini içinizde tutun yoksa konu ..ok yoluna gidiyor insan ın net cevap almasına konu saptırarak bir yere varamazsınız varsa elinizde bilimsel ve araştırma sonuçları hadleriniz dahilinde burada paylaşın bizde 57 yaşımızda sizlerden bir şeyler öğrenelim ve teşekkürler edelim.
Konuyu açan kardeşim ben bu kirlilik için sizden özür dilerim. Umarım bir fikriniz oluşmuştur.
Üye kardeşler sizde hakkınızı helal edin gene uzadım gittim yahu affalo...