en son 8U0.955.559.B takmışsın. test yanıtların önemli bir arkadaş randımanlı olmadığını yazmıştı okuduysanız. eğer uyum süperse jel ile alakalı bir durum olabilir.
ayrıca far anahtarının kodu var mı? ya da bir resmini koyarmısın hangi tip yazısı var.
kafama takılan bir soru servise gittiğinde ve servis eğer güncelleme yaparsa tüm bu kodlamaların silinecek mi?
ve ilave olarak gizli özellik vs açtırdınız mı neler açıldı ?
Daha dün kodlama yapıldı. Sensöre bidonla su döküp deneyebilm. Bu halde gayet uyumlu ve güzel çalışıyor. Üzerindeki hız ayarının artık hassasiyet ayarı olduğunu söyledi arkadaş. Tabi illa yağmurda denemek lazım. İnşallah sorun olmaz ve uyumlu olur. Yağmurda denediğimde yine buradan paylaşırım. Evet o sonu B ile biten sensörü taktım en son.
Far anahtarının kodunu da atabilirim. Şu an bilmiyorum. Arabaya indiğimde bakar yazarım.
Kodlamadan sonra servise gittim. Klimamda bi sorun olmuştu. Klima tuş takımı değişti. Yapılan işlemlere baktığımda tuş takımı değişti, kodlaması yapıldı yazıyordu. Fakat sonrasında yaptırdığım kodlamalarla ilgili bi sorun yaşamadım. Tabi güncelleme olursa ve kodlama yapılırsa serviste, bu bizim yaptığımızı etkiler mi bilmiyorum. Onu daha tecrübeli birinin yanıtlaması daha doğru olur.
Gizli özellik açtırdım; ek yakıt, Sürüş eğitimi modu, köşe dönüşlerde sisler,selektörde sislerle uzunların yanması, geri viteste sislerin yanması, el frenini çekince gündüz farların sönmesi, tabi ki en sevdiğim CH/LH... Hatırladıklarım bunlar. Kadran selamlama olmadı bi de konfor sinyali sayısını 5 yapmak istedim. O da olmadı.