0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2014 rapid sb aracım var acaba hangi kodda almalıyım? TC4 5JA941531F J1F-1 kodlu şuan üzerindeki
Neyi almak istediğinizi anlıyamadım.? Bu kod neyin kodu? Sorunuzu daha net açıklarsanız, ona göre daha net cevap bulabileceğinize eminim.
Far sensörü için, şuan üzerinde bulunan Far anahtarının kodunu yazmıştım.Şuan kullanmakta olduğum far anahtarında auto özelliği yok,auto özellikli far anahtarı almak istiyorum
Arkadaşlar merhaba2016 spaceback aracıma bende bu işlemi uygulamak istiyorum fakat far anahtarı için 5E0 941 431 M koduyla arama yaptığımda Auto modu olmayan anahtarlar çıkıyor. Bulabilirsem çin malı değilde orjinal ürünleri kullanmak istiyorum. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Sensör olarakta sanırım bunu almam gerekiyorhttps://www.ebay.com/itm/Original-VW-TRW-Lichtsensor-Regensensor-Ersatzteil-NEU-5Q0955547B-GEL-PAD-Sensor/282818907208?hash=item41d9520c48:g:BGoAAOSwQiFaZhM~
Benim 1.4tdi dsg stle paket toledom var hiçbir sitede çare bulamadımderdime aracımda orjinal kararan dikiz aynası var aynanın arkasında cama yapışık olan sensörde var ama ne yağmur nede far otamatik far anahtarımdada auto yok yardımcı olurmusunuz
Bu zaten aracınızda bulunan orjinal AUTO modu olmayan far anahtarıdır. Orjinal AUTO modu olanın kodu 5E0 941 431 N 'dir. Sondaki harf 'N' olacak yani. Evet. Bu RLHS sensör orjinaldir. Doğrudur. Garanti Sağlam ise alabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederim.
Parçaları nereden alabilirim