ön ızgara krom parçalar dediğiniz ızgaranın komple değişmesi mi yoksa yapıştırma şeklinde birşey mi ve servis kaç lira istedi? cam çıtalarını servis dışında bulmak şimdilik imkansız diye biliyorum.Anahtarın alt kısmı için metal parçayı buldunuz aldınız mı nereden.Açılması çok kolay.susta açık pozisyondayken araya sert bir cisim sokarak çeviriyorsunuz yani ayırıyorsunuz kendiğinden açılıyor.çizilmesin diye bez kullanın.komple far değişimi çok maliyetli olur bana çok uzak en azından.Vag com da garanti dışı kaldığını duymuştum o yüzden iki yıl bekledikten sonra düşünüyorum ben
Ön ızgaranın çevresi zaten krom çevrili onda sıkıntım yok. Fakat onun haricinde çizgi çizgi olanları da eklemek istiyorum. Servisten 260 lira fiyat aldım. 110 lira da işçilik talep ettiler. Sanırım yapıştırmadır çünkü başka türlü bişey göremedim ızgaranın üzerinde. Alıp kendim uygulamak veya dışarda taktırmak istedim. Kısa zamanda alacağım.
Farların pahalı olduğunu biliyorum fakat uygun çıkma bir şey düşerse olabilir. 2 sene sonrası için konuşuyorum.
Anahtarın krom parçası internette var. Biraz fiyat yüksek gibi ama almayı düşünüyorum bakalım.