škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Araçlarınıza neler yaptınız ve neler yapmak istersiniz.

sudege · 462 · 194340

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı omergenc23

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Kardes hayırlı olsun. Cok şık olmuş. Peki kayma falan oluyor mu? Özellikle ön koltiklarda

Çevrimdışı oprdrhvs

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: beko86;619654
Arkadaşlar aldığım s dizayn marka krom egzoz çıtaları da tutmadı ikisi de attı. Siyah silikonla denedim kağıt bantla yapıştırdım yine olmadı attı. Süper japon ile denedim o bile tutmadı. Kromcuya gitmeyi düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler...

aynı yerden bende almıştım. yaklaşık 3-4 ay oldu siyah silikonla yapıştırdım. ancak öncesinde yapıştırışacak yeri mazotla silmiştim. gayet saglam duruyor. her hafta tazyikli su ile yıkanıyor araba. sıkıntı olmadı hiç.

Çevrimdışı oprdrhvs

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Onurr;619700
dostum bu kolçak içi kutunun mantığını anlayamadım ben. kaydırmaz vs bir şey mi?bir de güneşlikteki kartlık hgs için vs mi zira far altı gözde kart koyma cepleri var zaten.

kolçak içi olan iki bölme haline getirip gizli hale getiriyor alt kısmı.
kartlıkta ise üzerine numaranı yazabileceğin bi alan var ayrıca alttaki bölmeden bişey almak bazen zorumuza gidiyor bu hemen başının üzerinde ordan al kullan bence.

Çevrimdışı erharp32

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
fileli eşya gözü için ekstradan çift taraflı silikon bant kullandım 2 kat olarak.
kayma olayına gelince lastikli tutacakları olduğu için kayma yapmıyor artı kılıfın alt yüzeyi kaymaz taban sanırım gayet şık ve kullanışlı. kesinlikle tavsiye ederim.

Çevrimdışı Ramsey06

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
aracım 2016 model superb 1.4 tsi active yaptırdığım işlemleri paylaşmak istiyorum:
kromajlı ön ızgara ve altındaki 3 parça nikelaj
cam filmi
18'' pegasus jant
skoda sibop kapakları
superb kapı eşiği
skoda krom pedal seti
şaft tüneli için paspas
bagaj havuzu
bunların hepsini skoda bayinde yaptırdım gerçekten çok değiştirdi aracın havasını tavsiye ederim.

Çevrimdışı ofe7

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Güle güle kullanın. Ön ızgara, altındaki 3 parça krom, pegasus jantlar ayrı ayrı ne kadar tutuyor acaba? Özel değilse paylaşırsanız sevinirim. Biz de bilgilenmiş oluruz.

Çevrimdışı e.atakan

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
2011 octavia ma aşağıda linki olan ürünü ön kapı içi aydınlatmaya uygulamak istiyorum daha önce alan uygulayan veyahut nasıl olacağı hakkında yorumda bulunmak isteyenleri seve seve okurum burada klasik seven biriyim ama ne bileyim görünce denemek istedim çok mu apaçi kaçar acaba demiyor değilim açıkcası

Link:

http://s.aliexpress.com/RZJfi2iA

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı sudege

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: oprdrhvs;619702
kolçak içi olan iki bölme haline getirip gizli hale getiriyor alt kısmı.
kartlıkta ise üzerine numaranı yazabileceğin bi alan var ayrıca alttaki bölmeden bişey almak bazen zorumuza gidiyor bu hemen başının üzerinde ordan al kullan bence.
ustad merhaba alixpress ten odemeyi nasil yapiyorsun .daha once paypal kayitlydi asla kredi karti odeme olusturamiyorum.yeni mi hesap acmaliyim acaba.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı oprdrhvs

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: sudege;621482
ustad merhaba alixpress ten odemeyi nasil yapiyorsun .daha once paypal kayitlydi asla kredi karti odeme olusturamiyorum.yeni mi hesap acmaliyim acaba.

sanal kart üzerinden alışveriş yapıyorum.

Çevrimdışı rsimsek

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: oprdrhvs;621605
sanal kart üzerinden alışveriş yapıyorum.

Ben de.. toplam alış tutarı kadar, kuru kabaca hesaplayıp bir miktar fazlası sanal karta limit aktarıp işlem yapıyorum. En son bir kaç ampül ve ufak tefek şeyler sipariş ettim. Her ne kadar aynı satıcıdan almaya çalışsam da 6 ayrı kişiden sipariş etmiş oldum. Bugüne kadar 4-5 kere alış-verişim oldu sorun olmadı, en uzun teslimat 47 gün diye hatırlıyorum.

Bu arada geçen gün Çakıroğlu Sultanbeyli'ye gidip Yeti'me paçalık taktırdım. 100 TL civarı + şaft tünel paspas aldım o da 23 TL civarıydı. Sağolsun 2016 Emirgan buluşmasında kendisiyle tanıştığım hemşehrim Tacettin Çakır bey çok ilgilendi. Bendeki paspaslar halifleks şeklinde olanlardandı. Aslında kaucuk havuzlu paspas telafüz edildi ama orjinalinde de şaft tünel kısmı açık kaldığını söyledi. Yan sanayi olanlarda şaft tüneli de kapsayan modeller bulunuyor.

Çevrimdışı sudege

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
merhaba
30 bin bakimibdan sonra guncelleme yapildi.sanirin daha once lastik hava hangi lastik oldugunu gostermiyodu .simdi sol arka lastik diyor.