škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Araçlarınıza neler yaptınız ve neler yapmak istersiniz.

sudege · 462 · 194695

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: sudege;611221
arka parklar ve sinyal ile capraz sinyal islemi ..

böyle bir işlemde arıza ışığı yakma riski var mı.ben sadece bagaj içindeki ve tepe lambalarını led ile değişmek istiyorum.sorun çıkar mı

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ringcep;613038
Arkaya güneş ve gece arkadan vuran ışıklar için perde taktım

perde tam uyumlu gibi duruyor nerden aldınız

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tekbamatbaa.com
Geçen yıl avm  oto bölümünde tesadüfen bulup takmıstım.genişlik 90 cm.Uyumlu oldu.

Çevrimdışı ringcep

• Yüzbaşı
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tekbamatbaa.com
Alıntı yapılan: Fikret_55;631318
böyle bir işlemde arıza ışığı yakma riski var mı.ben sadece bagaj içindeki ve tepe lambalarını led ile değişmek istiyorum.sorun çıkar mı

Tepe lambaları beyaz yanıyor led takılınca tesisat kaldırırmı,sıgorta atmasın..

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ringcep;631901
Tepe lambaları beyaz yanıyor led takılınca tesisat kaldırırmı,sıgorta atmasın..

sorun yok şimdilik.orjinalleri sarı idi

Çevrimdışı wertasd

• Sabreden Derviş
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bugün kendi imkanlarımla şeffaf kaput koruma filmi yaptım. Öncesi sonrası arasında fark olmadığından foto çekmedim.
Dışarıya göre bana maliyeti yaklaşık 1/10 a geldi.
Film mükemmel olmadı ama 2 sene sonra yenileme planı yaptığım için tecrübe de oldu.
Bizim araçtaki bana göre en önemli olan (bazı araçların kaputları nispeten daha düz) ısıtıcı ile çektirerek yapmak. Kaputun sağ ve sol kenarları ısıtılarak raklelendiğinde kolaylıkla oluyor. Aracın sol tarafı bende acemiliğe geldi.
İmkanı olan herkese tavsiye ederim.
Bilinen tabiri ile en kral boya korumadan bile daha iyi koruma sağlıyor.

Selamlar.

Çevrimdışı Ramsey06

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
skoda bayiinden orjinal difüzör taktırdım ve gerçekten aracın havası değişti. Tamponun altındaki mevcut siyah kısım çıkarıldı onun yerine üstünde difüzör yeri olan tampon altı takıldı 3 parça kromaj üstüne çıt çıt olarak takıldı. Kromlar çok güzel durdu. Tavsiye ederim. Şu anda skoda aksesuarlarında yüzde 30 indirim varken yaptırdım.

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Ramsey06;632021
skoda bayiinden orjinal difüzör taktırdım ve gerçekten aracın havası değişti. Tamponun altındaki mevcut siyah kısım çıkarıldı onun yerine üstünde difüzör yeri olan tampon altı takıldı 3 parça kromaj üstüne çıt çıt olarak takıldı. Kromlar çok güzel durdu. Tavsiye ederim. Şu anda skoda aksesuarlarında yüzde 30 indirim varken yaptırdım.

kaç lira tuttu

Çevrimdışı erharp32

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Ramsey06;632021

Hayırlı olsun öncelikle. uygulama fotosu paylaşırsanız diğer üyeler için referans olur, birde fiyatı ne kadar tuttu? Parça işçilik dahil.

Çevrimdışı fairfight

• Superb Driver
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Fotoğraf paylaşırsanız çok memnun olurum  [MENTION=14383]Ramsey06[/MENTION]

Çevrimdışı Gökhan_55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arabamın ön sol kolon ve ön twititırlsr patlakmış garantiden değiştirdim.

Çevrimdışı Ramsey06

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
gönderdiğim linktekinin birebir aynısı arkadaşlar orjinal difüzör biraz maliyetli ama aracın havasını değiştirdi

Çevrimdışı sudege

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Fikret_55;631318
vagcom ile yapildi.ariza isigi yakmiyor.aorun yok yani.hatta ameriakn park yaptik ondada ariza isigi yok.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi