0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum, sonradan iç ambşyans aydınlatması yaptırılıyor mu, aracım style paket eğer böyle birşey var isr düşünebilirim maliyeti nedir.
bugün iç aydınlatmaları beyaz led yaptıracağım.. kısmetse bir aya da ön göğse ambiyans yaptırmayı düşünüyorum.
iç aydınlatma normalde ne renk ? Bugun 2018 style gördüm iç aydınlatmalar sarıydı , satış danışmanı zaten sarı style pakette dedi .
Bendeki Active paket ve sarı renkli.. Led yaptıracağım, aracın genel iç ışık rengi beyaz çünkü, homojen dursun istiyorum. Normalde dün lede çevirecektik fakat zamanlama uyuşmadı, en yakın zamanda onu yaptıracağım. Bir sonraki aşama da ambiyans olacak inşallah.
Rica ederim ne kusuru.. Yapılabiliyormuş, ben de yeni öğrendim. Elazığ Skoda servisinde çalışan elektrik ustası yapıyor hem de. 200₺ civarına malolacak, beyaz led yaptıracağım. Örneklerine baktım, gayet güzel olmuşlardı. Ben de yaptırınca buradan paylaşırım mutlaka..
Yukarıda saydığım tüm işlemler için 4 bin TL vereceğim.Cam çıtaları 1.000 TL
Yetkili serviste mi yaptırıyorsunuz hocam, resimleri de bekliyoruz teşekkürler
Hocam yaptırdınız mı resim bekliyoruz. Özellikle çıtanın birleşme noktalarını yakından çekebilirseniz memnun oluruz
Güle güle kullanın. Pedalları da mı servise taktırdınız? Aliexpress te satılan pedallar sanırım.