0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Parça kodunun son C ilemi bitiyor D ilemi ?
Tam emin olmamakla birlikte C ile bitiyor diye hatırlıyorum.
tekrardan merhaba, benım aracım 2015 model yenı kasa superb suan manevra fren özelliği aracımda yok ve istediğim bir özellik benım orjınal kartımın kodu 5Q0919294L bu kartı 5QA 919 294 C ile değiştirirsem bu özelliği aça bilirmiyim?Diğer bir durum bu kart bana 700 tl ye geliyor ben bu kartı almaktansa 1300 tl ye masrafı olan otomatik park pilotu kiti olan seti alsam(3AA 919 475 S) taksam manevra frenini özelliği kullanıla bılırmi? bu parçaları Aliexpressten temin ediyorum.
Ben Tuna ya yaptırdım. Tekirdağ da. Tanışıyormuşsunuz galiba. Selamı var. Ulaş kendisine yardımcı olur her türlü.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aracın 4 önde 4 arkada park sensörü mevcut. Hatta otomatik park için tamponun yan kısımlarına da 1 er eklendi. toplam 12 park sensörü var. Ama modül değişmeli bilmiyorum. sorarım otomatik parkı yapan kişiye.
2018 style aracıma front asist ve acc yaptırdım, ender elektronikte yapıldı gayet güzel kullanışlı, tavsiye ederimALP-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5d paapas, pedak seti, difizör yaptım ALP-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapi kilitlerinin uzerine kapAklar .onceki s2 aracimdan kalmaydi.
Krom pedallar tamam ama sol ayak dayama da dusunuyorum.
Merhabalar Aracim 2018 superb iyi bir multimedya taktirmak istiyorum androidIstanbul ici onerebileceginiz iyi biyer varmidir