0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Rapor ile Octavianın ön panjur kalınlıkları aynı mı?Rapid'te durduğu gibi durur mu Octaviada?
Şu ürünün geri bildirimlerine tıkladığında orada bildirim yazan kişi aracının fotoğrafını da koymuş.Anladığım bu şeridi alt ızgaralığa uygulamış diyorumhttps://tr.aliexpress.com/item/8-meters-roll-Car-Wheel-hub-adornment-Article-for-Skoda-Octavia-Fabia-Rapid-Superb-Yeti-Roomster/32486964380.html?spm=2114.13010608.0.0.5hq5rK
photoshop çok başarılı. böyle ince varsa piyasada alıp yapmak lazım çok hoş olur.
Bende Ankarada'yım bi gün buluşalım ben alıyım malzemeyei beraber uygulayalım
valla iyi olur hocam. yalnız böyle ince krom nerden bulacağız?
6mm çok kalın değil mi? panjurdaki çizgilerin tamamını kaplarsa çok yoğun bir krom görüntü olur ki kötü durur. çizgilerin ortasında küçük boşluklar var, oraya 2-3 mm'lik kromlar takarsak çok güzel durur.
Oval olduğu için sıkıntı olmaz toplam genişliği 6mm dir. Kaplayacağı alan ile 4 mm yi geçmez herhalde. Bugün elimde olacak gelince ölçüp bilgisini veririm. Uyguladıktan sonra da resim koyarım. SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o zaman sizden fotoğraf bekliyoruz:)hatta iki sis farının ortasındaki yatay çizgiye de uygulanabilir.
O dediğiniz fotoda, üst ızgaranın sağ tarafında kırmızı mavi şeritler var o ayrıntıya bayılıyorum ben de..Bu arada fotoşop çok başarılı gerçek gibi duruyor ama ben kromun asgari düzeyde kullanılmasından yanayım; hele o ızgara, çerçeve ile birlilte tamamen siyah olmalı bence.