0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu tuş sizde de mi sıkıntılı? Dahi anlamındaki -de eki ile soru ekleri ayrı yazılır. Türkçeyi doğru kullanalım lütfen.
Arkadaşım öncelikle uyarma için teşekkür ederim lakin uslup bu değildir. Şimdi de ekini ayrı yazmadık diye türkçeyi yanlışmı kullanmış olduk belki dalgınlıkla öyle yazmışımdır ne olmuş yani. Ben sana üslubu söyleyeyim şimdi. Böyle ortalığa yazmak yerine özel bir mesajla söylersen daha güzel ve yerinde olur fakat türkçeyi doğru kullanayım derken adab-ı muaşeretten bir habersin. SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı tuş geçen benim aracımda da ilk defa çalışmadı.Arabayı kapatıp açınca düzeldi ve bir daha da sıkıntı yaşamadım umarım yaşamam da.
Serviste 5 dk lik iş . Hemen söküp yeni tuşu takiyorlar. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba arkadaşlar son iki haftadır fark ettiğim birşey var direksiyonda sağ tarafında bulunan dot bilgi ekranında gezinmek için kullanılan silindir olan tuş sabahları hiç çalışmıyor acaba soğuktanmı dedim ama diğerinde bir sıkıntı yok. Fakat ilginç olan hava ısınınca araba ısınınca normal çalışıyor sizlerde nasıl böyle bir problem yaşayan oldumu servise gitmeden danışmak istedim. Teşekkür ederim. SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi