Nihayet aracı dün yıkadım, bugün sabah'da fotoğrafını çekebildim. Aracın yaydan sonra yol tutuşunda ciddi derece de artış olduğunu söyleyebilirim, şansımı zorlamıyorum kış şartlarında ama virajlarda ve şerit değiştirirken gerçekten güven hissi veriyo. Konfor olarak da hiçbir rahatsızlık yaşamadım ben, eskiden ön takımdan gelen gıcırtılar da gelmez oldu. Görüntü olarak da bence hoş oldu, daha oturaklı duruyor araç, malesef Skodaların çamurluk kısımları çok geniş olduğu için aracın düştüğü çok belli olmuyo ama eskisine göre gayet iyi. Şüphelerim vardı ama tam istediğim gibi oldu. Herkese tavsiye ederim.
Araç Ankara'ya gidip gelince baya bi kirlendi yollarda.
Yıkanınca kendine geldi mavişim.
Karşılaştırmak için ekliyeyim dedim, bu aracın eski hali:
Bu da aynı açıdan çekilmiş yeni hali (Bagaj felan tamamen boş, gerçi gelirken tamamen yükledik ama orjinal yaylardaki gibi esneme fazla olmadığından çok çökmedi araç) :
Lastiklerin ömrü dolunca uygun 15" jant bulabilirsem lastik yanağı 55'den ince olmamak şartıyla jantları büyütebilirim, görüntü olarak daha güzel olur diye düşünüyorum. Ama bu hali de çok güzel geliyo bana araba alçalınca tahmin ettiğim gibi jantlar da daha iyi durdu. Bu arada Philips Xenon'larımda yolda onlarda gelince tam olacak