Paylaştığınız haber resmi bir kaynak değil. Octavia için çok emin olamıyorum ama Superb de kesinlikle gelecektir. Muhtemelen 22.hafta üretiminden itibaren yeni vites topuzuyla birlikte columbus 9.2" ekran opsiyonel olarak sunulacaktır Superb' de. Zaten makyajlı Octavialar çarşamba veya perşembe gelecek bayilere. Opsiyonel donanımlarda yakında açıklanır.
Selamlar,
Dün Superb 1.4 TSI 150 BG DSG ACT - Prestige paketi ve ek olarak Colombus + Canton Ses sistemi ile siparişimi verdim. Tahminen 8-10 hafta arası bir sürede gelir dediler.
Sizin tahmininize göre 22.haftadan sonra Colombus 9.2" olarak opsiyonel sunulacaksa, ben 4-5 hafta farkla kaçırdım demektir.
Ben sipariş verirken hem 2017 Octavia için hemde Superb için Colombus 9.2 inch opsiyon seçeneği olmadı söylendi. Hatta Octavia için Colombus seçeneği hiç yok. O yüzden şipariş ettiğim Superb için 8" Colombus ekleyebildim.
Acaba en yetkili ağızdan Superb için 9.2"in açılacağı bilgisi nerden öğrenilebilir. Benim siparişimde de bu değişiklik yapılabilir mi ?