0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok mudur su afs li bi xenon un çalışma şekli tam olarak izah edecek. Ona göre servise gideyim diyorum. SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada sizdeki durum nedir ? Kullanan arkadaşlar gözlemleyip buradan yazabilir mi ?Karanlık bir ortamda uzunları yakarak daha iyi anlaşılabilir.Arac hareket edince 20 km/h ye gelir gelmez sol far sola çekiyor ve o şekilde duruyor. Durunca yada 20 km/h nin altına düşünce tekrar farı ortalıyor.
Valla levent bey ben baya bi yazdim size ama yine yazayim gayet normal bi durum benimkide ayni sekilde calisiyor. Dedigim gibi rahatsiz oldugunuzda direkt kisa far konumuna acin hareket etmez denedinizmi ?
Çektiğiniz video silinmiş, tekrar yükler misiniz, ya da yeni video çeker misiniz?
Bende aynı sorundan müzdaribim aracı alalı çok olmadı. Benim aracımda Levent beyin aracı gibi mantığa ters çalışıyor araç hızlanınca sol far sola dogru açılıyor ve durunca ortada odaklanıyor. Bunun yanı sıra uzun yolda bu sorun çok rahatsız edici oluyor farlar sadece burnumun dibini aydınlatıyor Sol far alabildiğince banketleri aydınlatıyor. konuyla ilgili bir gelişme olursa servisle alakalı paylaşırsanız sevinirim.
Daha önce de yazdım ama kontrol eden olmadı galiba, turist ışığı sekmesinin açık olması nedeniyle olmuş olabilir, ilgili ayarlardan turist ışığı açıksa kapatılarak çözüm bulunabilir, kanaatimce bu durumu kontrol etmeniz faydalı olabilir...