Araç bence torsiyona göre iyi yol tutuyor. Ankara' daysanız buyrun birlikte test sürüşüne çıkalım. Aracın limitleri bence çok iyi. Makyajsız kasanında öyleydi. Defalarca test ettik. Siz memnun olmadığınızı söylediniz saygı duyuyorum, çünkü bu tamamen beklenti meselesi.
Davet için teşekkürler ama maalesef Ankara'da değilim.
Yazdıklarım lütfen yanlış anlaşılmasın. Octavia A7 yi en çok savunanlardan biriyim. Bu fiyat aralığında en maliyet etkin arabadır. Severek de kullanıyorum. Ancak bu postda da belirttiğim gibi bazı negatif yönleri de yok değil.
Bunlar arasında benim en çok takıldığım konu torsiyon. Maalesef VAG grubu dahil birçok firma giderleri kısmak için bu tür kısıtlamalara gidiyor.
A7 nin yol tutuşu çok mu kötü
Hayır tabii ki de değil. Ancak bana güven vermiyor. Tabii bu tamamen alışma meselesi, çünkü A7 den önceki araçlarım:
1- Astra H GTC Trubo
2- Hyundai Fx Coupe
3- Insignia 1.6 Turbo
Hem daha sportif karakterli hem de daha alçak konumlu araçlar idi. Bunlardan sonra A7 nin özellikle hızlı virajlarda arkadan kopacakmış hissine bir türlü alışamadım. Allah'a şükür bugüne kadar hiç de kopmadı ama sürekli " Bak daha fazla zorlamayalım, arakayı bırakıcam yoksa
" hissiyatı yaşatıyor.
Gelişen ve pazar payını artıran markadan en azından bu kasanın 2. neslinde bağımsız süspansiyon bekliyordum.