Merhaba aracımda ekstra var evet
Panoromik sunroof
Metal renk
17" trius jant
Krom cam çıtaları
121.800 TL
Çok para verdik doğrudur ama focus un aynı ekstraları olanına 118 istediklerini görünce (üstelik 2016) bu daha makul geldi.
1 haftadır 350 km kullandım, şimdilik sorun görmedim. Sürüş zevki ve konfor bence çok iyi. İç kısım bildiğin yayla.
Yurtdışı versiyonuna göre 7-8 kalem görünür eksiği var, bu biraz sinir bozucu.
Hadi neyse diyip biniyoruz işte.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hayırlı olsun hocam. fiyatlar gerek kur gerek vergi artışları nedeniyle ciddi arttı, ama bütün markalarda böyle yapacak birşey yok malesef.
aracınızı güle güle kullanın, octavia tam bir fiyat/performans aracıdır. ben almadan önce 3 ay araştırdım. A3-superb-passat bakarken eşim octavia neden almıyorsun dedi, gittim inceledim, hakkaten niye almıyorum dedim
bu sayede 30-40bin TL cebimde kaldı. cam tavan + 17jant + krom çıta opsiyonlarıyla aldım. hiç de pişman değilim.
ben ki d sınıfından döndüm octavia'ya, focusla falan kıyaslamam bile, içinin genişliği ve ferahlığı yeter. araçta son derece ekonomik bir motor var ve ve çok keyifli bir otomatik şanzuman var. bu ikili Audi A3 ve VW Passat'ta kullanılan ve sürüş keyfini getiren en önemli iki faktör. malzeme kalitesi de fiyatına göre oldukça iyi.
iç mekan ve bagaj genişliği aile için olmazsa olmaz. bütün eşyaları koysak bile hala yer kalıyor
bagaj kapağı nedeniyle eşya yerleştirmek çok kolay. hatta ben 190cm'lik baza ve yatağını birlikte yükledim, bagajı da kapattım
forumda konusu var.
yol tutuş ve yalıtım bi jetta değil ama güvensizlik hissi asla vermiyor. ancak donanım jetta ile kıyaslarsanız oldukça fazla. otomatik kararan iç ve yan aynalar benim favorim, ayarsız farlar ve gereksiz sellektörleri artık sallamıyorum:)
velhasıl yazacak çok şey var ama siz tadını çıkardıkça anlayacaksınız doğru tercih yapıldığını. Allah kazasız sürüşler versin.