Herkese merhaba.
Uzun bir aradan sonra tekrar foruma katılma sevinci yaşıyorum öncelikle iyi günler herkese. Geçen yaz almayı düşündüğüm fakat bazı sebeplerden ertelemek zorunda kaldığım sıfır araç alma niyetim bu ay içinde gerçekleşecek gibi görünüyor.
Bugün 1.4 Tsi 150 Hp Style Manuel Superb için 111500TL fiyat aldım. Araçta 18 inch jant ve arka konfor paketi opsiyonu bulunuyor. Şeker beyazı renginde. 116890 tl normal satış fiyatı. Yaklaşık 5400 tl indirim aldım satış müdürü tanıdığım sayesinde. Şu an kullandığım araç 2010 titanium lpg li focus sedan.
Tüm bu şartlarda sizce uygun bir fiyat mı? Yakın zamanda beklenen zam da göz önünde bulundurulursa mantıklı bir iş yapmış olur muyum? Gerek araç konforu yakıt tüketimi vs konular hakkında gerek sorularım hakkında tüm değerli yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle alacağınız aracın model yılı 2016 mı 2017 mi?
2017 ise liste satış fiyatı 1.4 TSI ACT Green Tec Manuel / 150 PS > 112.900 TL
Ayrıca mart ayı kampanyası vardı. Size bunu yansıtsalar (2017 model yılı Superb'te 2.000 TL indirim yapmaları lazım böylelikle fiyat 110.900'e düşüyor. Size aslında Türkiye geneli olan indirimi bile tam yansıtmamışlar. Ama opsiyonel olarak size donanım sunuyorlarsa o donanımların fiyatlarını da bilmek gerekiyor)
Misal; Arka konfor paketi opsiyonu derken donanım seviyelerinde bu özelliği göremedim ben?
Ya da; Style donanım için fabrika çıkışı 7.0 J x 17" jantlar mevcut sizinkinde nasıl 18 jant oluyor?
Bunun dışında çok iyi bir seçim yapmışsınız, Şimdiden hayırlı olsun. Ford'dan sonra sürüşte/konforda/yakıtta farkı farkedeceksiniz :gaz: