Ben arabayı almak istediğim zaman 16" jant opsiyonlu modelleri ellerinde yoktu. Zaten ellerinde hazır araba da yoktu. Eğer 16" jant istersem 3-3.5 ay bekleyeceğimi söylemişlerdi. Ben de bir jant için bu kadar beklenmez dedim, gemiye yeni yüklenenlerden almıştım. İçimde 16" siyah jant ve siyah renk konsepti ile beyaz Fabia uktesi kalmıştı. Belirli bir zaman sonra buradaki ve başka yerlerdeki 16" jant konforu ve lastik ebat sorununu okuyunca iyi kide böyle olmuş dedim. Kış lastiğinin az ve tanesinin 400-500 TL arasında olmasına yanarsınız yoksa konfor anlamında zaten sert bir mizaca sahip olan arabanın daha da sertleştiğine mi yanarsanız bilemiyorum. Avrupa'daki yollar ile buradakiler karşılaştırılamaz. İşe gelip giderken her gün onlarca çukur, tümsek, kasis geçiyoruz. Çok dikkat etmeme rağmen içim acıyor geçerken. Konfor için ekstra ne yaptım derseniz anlatayım. Üzerinde dandik Nexenleri elden çıkardım. Henüz 2000 km yapmıştım. Kış lastiği Nokidan WRD4 aldım. arabanın sesi soluğu kesildi. Yaz için de geçen ay Continental Contipremium Contact5 (2017 Şubat üretimli) aldım. Önler 31 PSI, arkalar 30 PSI yaptım. Şu an çok memnunum. Sağ sütündan (emniyet kemerinin oradan) gelen tıkırtı sesi hariç herhangi bir şikayet çok şükür yok.