0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Seneye dag arıza vermezse bu zamanlar sat arabayı dedi adam bana. Mekatironiği değişmiş arabadan korkma ama hiç mekatronik hatası vermemiş dsg illa bırakır dedi yolda. 5 yılı geçtiği içinde servisde yaptırırsan 7-8 bin çıkar senden dedi.
60bin bakımı için aldığım fiyat 1275 lira, yetkiliye vermeyeceğim geçen yıl 870 liraya yaptıkları maşallah bu yıl uçmuş.
Sanayide WV orjinal sarf malzemesi (hava, yağ ve yakıt filtreleri) 220TL, Castrol yağ ve işçilik 450 TL. Temmuz 2019 fiyatları.
[MENTION=17094]selcukakyol[/MENTION] Şahsen ben vermeyi düşünmüyorum aracım 50.500 km de 49bin de şanzıman iyi niyetten yenilendi bu saatten sonra bakmam garanti falan bu parayı kolay kazanmıyor insanlar ben dahil. Yağı ve filtreleri kendim alacağım şirket aracımızı ve babamın octaviayı yıllardır verdiğimiz yakin dostumuza vereceğim.
castrol edge 5 lt yağ internette bile 230 tl,220 tl de filtreler yazılmış toplam 450 tl.İşçilik bedava ya geliyor Aynı güzelliği bizede yaparlarmı?Geleyim hem Ankarayıda gezmiş oluruz..
Arkadaşlar bakım km'si geldi benim Superb'in. 15000 km, ilk bakıma gireceğim. Konya'da yaşıyorum.İlk bakım için dikkat etmem gereken bir husus var mı?Yetkili serviste yakın zamanda bakım yaptıran var mı, fiyatlar ne durumda acaba?Saygılar