Usta aracımı 2,500 km dir kullanuyorum genellikle trafiğe girmiyorum ve çoğunlukla ekonomik modda kullanıyorum ama nedense bir türlü 6,6 dan aşağıya inderemedim siz nasıl 5,5 değerlerine düşürdünüz?
2500 km de bizim aracımızın ortalaması 6.8 di hocam bi kere akdenizden karadenize uzun yol yaptık zaten 5 küsürlere düştü hala da öyle.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[MENTION=14430]dawn[/MENTION]
Hocam parçalardan oluşan bütün olan bir araçtan bahsediyorsunuz çıtırdı dediğiniz şeyin olmadığı araçlar premium segment araçlardır.Vw reno skoda pejo hangi araca binilirse binilsin bu sesler premium araçlara binilmedikçe duyulacaktır.Yüksek devirde araba sesli demişsiniz hocam mercedes e binersenizde üst devirde motor sesinin kabine sızacağını görürsünüz.Aracın rakibi olan insignianın içeri aldığı sesi superb 4 bin devirde almıyor deneyebilirsiniz.Yardım isteyen arkadaşa cevap olarak son diyeceğim fiyatının arabası verilen parayı hakediyor.Bu segmentteki rakiplerine göre malzeme kalitesi yalıtımı tüketimi gayet güzel.19 jant süspansiyonlara rağmen gayet konforlu.Şerit takibi çok kullanmıyoruz ancak adaptif hız sabitleme mükemmel.Kör nokta da çok işe yarıyor cam tavan zaten bence olmalı.Uzun yolda arka yolcularda usb ve priz olması da çok güzel.Dinamik far asistanı da çok güzel çalışıyor uzun yolda çok güzel.Hacim konfor olarak sınıf zirvesinde bir araç.Çok bozuk soğuk asfaltta yamalı çukurlu yollar olmadıkça ne şehir içinde ne şehir dışında arabadan çıtırtı felan gelmiyor bahsettiğim yollarda da getirmeyen yok
Ben araç alacak birine yardım etmeyi çok severim ancak şu zamana kadar kendi bindiği aracı bu kadar açıkçası dibe sokan gördüğüm tek platformdayım.Gerçekten üzücü.Kimseye marka fanatikliği yapılsın demiyorum ama saydığınız bütün sorunların premium araçlar dışında her markada olduğunu bildiğiniz halde araç alacak birine sadece Superbte var gibi göstermenin çok yalnış ve haksızlık olduğunu düşünüyorum.Beyfendi siz gidip bence test sürüşü yapın benim kanaatim zaten yapınca alacağınızdır.Malzeme kalitesini inceleyin konforunu yol tutuşunu görün alın.Bu forumda genelde bu tarz sorularda soran kişi bayiye gitmeden vazgeçiyor sanki mondeo talisman bu araçtan daha iyi araçlarmış gibi [emoji23]2016 da Türkiyenin 22 araç arasından yılın aracı seçildi siz gidin test edin hocam