0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[MENTION=15294]Ercan87[/MENTION]Benzin filtresi artık değişmiyor kendim özellikle Vosmer'i telefonla arayarak teyit etmişimdir, servis değiştirelim diyebilir sizde artık değişmediğini söyleyin yada istemiyorum deyin sorun olmaz. Standart bujilerin bile 25-30.000 km ömürleri varken bizim araçlarda kullanılan Platinyum bujilerin iki kat ömrü var, servis para kazanmak için değiştirmek isteyecek ama siz mecbur değilsiniz, ben 30K bakımda değiştirmedim iki ay sonra iyi niyet uygulandı yani sıkıntı olmaz .Motor yağını kendiniz götürün bakım daha uyguna gelir.
150 bindeyim daha fren balatalarım değişmedi,bu hafta bakıma girecek ama eminim değişmeyecek
km yi doğru yazdınız değilmi?150 000 km de orjinal balata.
Km referans değil bence de, sürüş tarzına bağlı. Lastik değil ki km ye bağlı yıpransın, zamanla sertleşip özelliğini kaybetsin. 150k da doğru ise abartılı bir yol!
yazmayı atladım şimdi farkettim, ön arka balataları Brembo ile değiştirdim, şuan bir sıkıntı yok, toz atma görmedim. biraz daha kullandıktan sonra yorum yapacağım
Bende brembo dusunuyorum. Nerden aldiniz, fiyatlar nasil? Internetten almayi dusunuyorum ama araca uymaz diye korkuyorum.