Merhabalar,
Daha önce forumda bahsettiğim 1.4 Style 150Hp manuel Superb'imi önümüzdeki hafta çarşamba veya perşembe günü teslim alacağım inşallah. Satış müdürü arkadaşım olması nedeniyle araçla ilgili güzel bir indirim ve birçok hediye alacağım. Bunlardan aşağıda bahsedeceğim sizlere. Konuyu açma nedenim, aracı almadan önce, aldıktan sonra nelere dikkat etmeliyim? Araca ekstra neler yaptırırsam faydalı olur (vagcom,metal pedal vs aklımda olanlar) ve daha sizin aklınıza gelen her şeyden faydalanmak istiyorum. Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim. Araça hakkında aşağıda bazı bilgileri paylaşacağım sizlerle.
1) Araç şeker beyazı. 2017 model ve güncelleme ile gelen 8" ekran, çerçevesiz dikiz aynası bulunuyor. Araçta opsiyon olaran 18" pegasus jant ve arka konfor paketi var. Aracın liste fiyatı 112900₺ Opsiyonlarla birlikte 116890₺ ye geliyor. Satış müdürü arkadaşım sayesinde yaklaşık 6140₺ indirim alarak 110750₺ ye mal oluyor bana araç. Ayrıca ekstra olarak 3 yıl garantili cam filmi, bagaj havuzu, kauçuk paspas hediye etti bana. Sizce nasıl fiyat ve hediye edilenler?
Ek olarak tam kaput koruma yaptırmam tavsiye edildi. Fiyatı 450₺. Sizce serviste mi yaptırmalıyım yoksa Ankara'da başka yerde yaptırmam daha mı mantıklı olur? Serviste yaptırırsam yine 3 yıl garantili olacağı söylendi.
2) Araç pirelli lastiklerle geldi. Duyduğum kadarıyla ses alan lastiklermiş. Fakat malesef değiştirme şansları olmadığını söyledi arkadaşım. Ayrıca aracı kontrol ettim, şemsiyeler, buz kazıyıcısı eksiksiz olarak bulunuyor araçta. Sizin konrol etmemi önerdiğiniz herhangi bir şey var mı?
3) Aracı satın aldıktan sonra rodaj süresi olmadığı iddia edilse de ilk zamanlar nasıl bir kullanım tavsiye ediyorsunuz?
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Cevaplarınız, tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum. İyi günler