evet servisten geldim.
8 e randevu verip 8.45 e kadar beklettiler..
Bi ukala geldi, daha önce skoda kullandınız mı aracaı biliyor musunuz? falan filan saçmaladı... süspansiyon tabii ki normal dedi!
kapı içi aydınlatma için "senin donanımında yok!" gibi bişey saçmaladı. Style da yoksa neyde var?!
onun suçu olmayabilir tabii ama yaklaşım ukalaca! Bir fırçalamadığı kaldı beni. biraz daha uzasa dalacaktım hırboya. Çıktım geldim.
Düşün karartmalı ayna ile ilgili soru soruyorum, senin araç karartmalı değil ki diyo!
Bu kadar bilmiyor arabayı yani!
Neyse, Avek e gitmeyeceğim herhalde bakım v.s. için...
Merhabalar,
30.05.2017 günü doğuş otomotiv maslak şubeye götürdüm aracı. Teste cıktık, onlar da biz anormal bi ses duymadık dedi! Sonra rica ettim lütfen bir lifte alın takoz olmadığını göreyim dedim. Tabii ki dediler Avek teki gibi hödüklük yapmadılar!
Ve bingoooooo, sağda 3, solda 3 olmak üzere gemide sallanmasın diye takılan 6 tane takoz dutuyor!
Bana aracımı 1600 km dir takozlarla kullandıran Avek i ve O servisteki hırboyu öttürmezsem adam değilim. Bugün Doğuş oto cc li e-posta atıp gelişmeleri sizle paylaşacağım.
Aracımıdan soğumuştum resmen, araba nasıl yumuşadı anlatamam! Eğer küüt diye ses geliyorsa basit çukurlarda bile bir lifte aldırın derim!
Bir türlü foto yükleyemedim nedense kusura bakmayın.