Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»
YARDIM!!! fabıa stop problemi
erdi.eyi
·
2 ·
3541
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdi.eyi
Yeni Üye
:
22 Nisan 2017, 12:30:20
Arkadaşlar merhabalar forumda yeniyim o yüzden konunun doğru yerde olup olmadığındanda emin değilim o konuda şimdiden özür diliyorum ama yardımınıza ihtiyacım var Şimdi benim aracın durumu şöyle araç sürekli bir tekleme halindeydi (otomatik vites bu arada) dedilerki lpg tesisatı çok eski değişmesi gerekiyor tamam dedik eski tesisat tamamen söküldü yerine yeniden sıfırdan lpg tesisatı takıldı sorun çözülmedi.Rolantide devir saatinde dalgalanma vardı.motorda sürekli bir tekleme gaz yememe özellikle benzinde iken boğaz kelebeği dediler değiştirdim 2-3 adet boğaz kelebeği denedik ama olmadı gene sanayi yollarındayken triger kayışı koptu komple motor yaptırdım inci boncuk bir sürü masraf yaptım ama çözüme ulaşılamadı enjektörler tıkalı dediler oda çıkmadı sabah ilk çalışmada benzinde mükemmel çalışıyor bir kaç dakika mükemmel benzinde fakat tam o sıralı sistem gaza geçeceği esnada tekleme yapmaya başlıyor biraz yaptıktan sonra gaza geçiyor fakat bu seferde sürekli stop ediyor tekrar benzine aldığım zaman çiğ benzin atma tekleme stop yapma lpg kalibrasyon ayarı rolanti ayarı yapılırken değerler çok yüksek tutuldu rolantide stop etmesin diye fakat gene ediyor ve bu seferde araç yüksek hızlara ulaşamıyor ve çok fazla yakıt harcıyor kısacası kullanılamıyor çok sıkıntıya düştüm maddi olayı geçtim manevi bitirdi beni benim tahminim küçük bir valf veya sensörlerin birinden ama bunu ustalara dediğimde yok olmaz öyle bir şey diyorlar aracı bırakman lazım diyorlar kısacası pek anlayn yok ankara gibi bir yerde sorunumu çözemedim wolkswagen yetkili servisine gittim oda bana zaman vermen lazım aracı komple inceliyecem dedi her parçasına bakmam lazım dedi yetkili servisede bunu yaptırmam demek bana dehşet verici faturalara mal olacağı için bırakamadım kısacası zor durumdayım ve sizin gibi araç severlere bu işe gönlünü kaptıranların yardımlarına ihtiyacım var şimdiden çok çok teşekkür ederim vaktinizi alıyorum özür diliyorum.
Araç bilgileri:Skoda fabıa 2006 1.4 amb otomatık vites
bipekkan
Kıdemli Üye
Cevap: YARDIM!!! fabıa stop problemi
Yanıtla #1 :
22 Nisan 2017, 16:46:25
[MENTION=15346]erdi.eyi[/MENTION],
Sibop ve sibop kayıtlarına bakıldı mı? Aynı anlattığınız şekilde benimde 2010 da başıma geldi, 3. silindirde sibop yakmıştı Aracım aynı yıl ve tip ama combi manuel di.
«
Son Düzenleme: 22 Nisan 2017, 20:36:48 Gönderen: enoktakenokta
»
Yazdır
Sayfa:
1
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»