Ben premium araçlarla kıyaslama yapmak icin konuyu açmadım aslında sadece Octavia kullananların ölçümlerini merak ediyorum. Tabi aracın modeli de önemli dizel ile benzinli motor ses seviyesi farklıdır.
Bu bahsettiğiniz sitedeki ölçümlere göz attım daha önce. Zaten konuyu da bu nedenle açtım aslında, orada 64 desibel civarı gösteriyor ama ben bu değeri göremiyorum. Belki başka bir durum var ve bunu çözme yoluna gitmeliyim. lastiklerim michelin energy saver 16 jant ve aracım style 1.0 benzinli sunroof lu model. TEM otoyolu dahil şu ana kadar 78 db nin altında ölçüm yapmadım. Sunroof ta etkili olabilir bu konuda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Başka bir değer ile kıyaslama yapılmaz ise objektif bir sonuç çıkmaz zaten, premium veya değil, bir şeyle karşılaştırma yapmak gerek.
Sizin cihaz kalibre edilmemiş olduğu için doğru değer göstermiyor olabilir. Ben benim telefonu profesyonel gürültü ölçü cihazı ile kalibre ettim ve ölçüm yaptım.
Michelin lastikleri efsaneleşmiş bir marka olmuş ancak aksine, benim arabada da bu lastikler var ve bu modeller aslinda gürültülü. Bir ay önce arkadaşın Yeti sindeki kışlık ts850 leri çıkarıp orjinal yazlık michelin leri taktik ve arada 2db kadar ses farki aldik, yazlık michelin daha gürültülü cıktı kışlık Continental den.
Siz içinizdeki kuruntuları silin atın bence. Arabanızı güle güle kullanın.
Bu konuda daha çok konuşur tartisabiliriz, ancak gerçekten anlamı olmaz. Sınıfındaki bazı arabalara göre octavia daha sesli olabilir, ama abartılacak bir durum yok ortada.