škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

şeker beyazı için PRESTO sprey boya

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
ön tamponda rötuş gerektirecek derecede sürtme var.En güncel alışveriş sitelerinde başlıkta belirttiğim markanın sprey boyası var.50 lira bir fiyata veriyorlar.Bir başkası ise boya kodunu vermeniz durumunda yaklaşık 40 ml lik bir şişeye boya koyup gönderiyorlarmış.Bu boya da fırça ya da kürdan yardımıyla sürülüyormuş.Bu ürünlerden birini kullanan ve yorum yapabilecek olan var mıdır.

Çevrimdışı Blue Rapid

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Fikret_55;614951
ön tamponda rötuş gerektirecek derecede sürtme var.En güncel alışveriş sitelerinde başlıkta belirttiğim markanın sprey boyası var.50 lira bir fiyata veriyorlar.Bir başkası ise boya kodunu vermeniz durumunda yaklaşık 40 ml lik bir şişeye boya koyup gönderiyorlarmış.Bu boya da fırça ya da kürdan yardımıyla sürülüyormuş.Bu ürünlerden birini kullanan ve yorum yapabilecek olan var mıdır.

Boya kodu olmadan olmaz boya rengi tutmaz. Sanayide boya koduna göre boya yapan yerler var.

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Mehmet 2016;614952
Boya kodu olmadan olmaz boya rengi tutmaz. Sanayide boya koduna göre boya yapan yerler var.

Bu presto dediğim skoda 1026 boya koduyla satılıyo. bizim şeker beyazlar da aynı kod

Çevrimdışı Biyologmali

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Ankarada 400 ml şeker beyazı sprey boya 20 tl oje şişesinde ufak boya da 5 lira

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Fikret_55;614951

spreyle çizik rötüşü zor. spreyle biraz geniş bir alan boyanır. şişedeki boyayla çizik rötüşü yapılır.
sanayide bi boyacıya ugra, genelde büyük yazılarla sprey dolum yapılır diye reklamda asar kendileri. 20-25 tl ye spreyi yaptırabilirsin. şişe boyayıda 5-10 liraya alırsın. internette siparişle uğraşmana gerek kalmaz.

Çevrimdışı viperking

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Spreyle rotuş zor gerçekten. Boya kodunu verip, rotuş için olduğunu söyleyin. Bir kaba doldurup veriyorlar İnce bir fırça ile sürersiniz.

Aynı şeyi servisler de yapıyor. Ben yakında bir şişe alacağım. Bagajda dursun

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
servis benden uzakta olduğu için böyle arayış içindeyim.bakalım bir karar verecez. Ben sprey daha mantıklı olur diye düşünüyordum.Fırçayla iz kalır ama sprey iz burakmaz düşüncesiyle.Hatta çizilen yerin etrafını kağıt bantla kapatıp spreyi vuracaktım.Demekki pek de  mantıklı değilmiş.

Çevrimdışı volkan.e

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Kağıt koyduğunuz zaman iz olacaktır. Çok büyük değilse fırça işinizi görecektir.

Çevrimdışı Forever

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sakın sprey boya ile aracınızı rezil etmeyin. Fırçayla çizilen yere dokunun yeter, uzaktan dikkat çekecek çizikler kapansın yeter. Mükemmel sonuç elde etmeyi beklemeyin. Sprey boya gereğinden ince olacağı için akıtmadan zaten kaygan olan boyanın üzerine uygulamanız neredeyse imkansız.

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
tşkkrlr.çok faydalı oldu söyledikleriniz.Uzaktan bakıldığında siyah çizikler görünmeyecek şekilde kapatmak yeterli ozaman.

Çevrimdışı fatihatilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • https://www.youtube.com/otodunyam
Aman sakin almayın sprey ben aldim binbir pisman oldum öyle kalsın daha iyi. Aracı servise götürdük mecbur.

Çevrimdışı Fikret_55

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle