Arkadaşlar merhaba,
bugün rapid spaceback tdi dsg aracımız için And oto ankara yı aradım 15000 km ilk bakım yaklaştığı için ve ankarada tek olduğu için 18 mayıs öncesi randevu istedim... 700 TL civarında bakım fiyatı verdiler. 15 Mayıs için plakayı alıp kayıt yaparken aracın güncelleme/iyileştirme uyarısı var dedi ilgili arkadaş ve aracınızı 2 gün burada tutmamız gerekiyor dedi... buraya kadar herşey normal. Aracın Motor Soğutma sistemi ile ilgili bir durummuş... burada iş biraz değişti çünkü ben AND oto ya iki defa aracın ekranında görünen soğutma sıvısı arızasıyla ilgili gittim, hatta ikincisini geçen cuma gittim. soğutma sıvısı min çizgisinin altındaydı; yarım saate yakın bekledikten sonra usta geldi ve önemli değil, normal, birşey yok, fabrikada az doldurmuşlardır vs vs deyip elindeki şaşal şişeden biraz su ekledi ve gidebilirsiniz dedi; ısrarla neden su eksiltiyor dediğimde "beyefendi aracınız su eksiltmemiş, fabrikada az koymuşlar muhtemelen" , "bu bizim işimiz" , "merak etmeyin yine eksiltirse getirirsiniz" diyerek gönderdi, özellikle kayıt açılmasını istedim ama bir işlem yapmayacağız kayıt açmayız dediler ve şimdi de "Motor Soğutma Sistemi İyileştirmesi/Güncellemesi" diye aracı 2 gün alıkoyacaklar... bir de ne yapacaksınız dediğimde "2 defa suyunu değiştireceğiz" dediler...
Konu hakkında teknik-taktik bir bilgisi olan, bu güncelleme/iyileştirmeyi yaptıran veya bu arızayı yaşayan kimse var mı acaba aranızda???