[MENTION=15427]golgi[/MENTION]
Merhaba,
Ben olsam makyajlı kasayı tercih ederdim. Büyük ihtimal km si daha düşük olur ve garantisi olacaktır. özellikle dsg araçta garanti önemli. Araç alırken bakımlarının zamanında ve yetkili serviste yapıldığından emin olun. Garanti bitse bile iyi niyet garantisi devam edecektir.
Yalnız sahibinden de 66900 dediğiniz araca baktım. 13000km büyükçekmecede bir galeride sanırım. Araca alıcı gözüyle bakınca resimlerden bile hiç içine sinmiyor insanın. Çok bakımsız hor kullanılmış gibi bir hali var. Bırakın normalde bakımlı temiz kullanılmasını, satış için çekilen fotolarda bile kötü görünüyor. kapı içlerine tıkıştırılmış eşyalar, dokunmatik ekran etrafı yağlanmış, koltukların arkası lekeli vs. Bence 2.el alacaksanız sahibinden temiz bir araç bulun ve üçüne beşine bakmayın derim. Sonra başınız ağrımasın. Birde parçası değişmiş aracı satmakta zor olur sonradan. Muhtemelen hasar kaydı da vardır.
Manuel düşünürseniz de 1,2 tsi active paket bakabilirsiniz. Bunlarda da 2015 ikinci yarısı itibariyle dokunmatik ekran, start stop, yokuş kalkış gibi özellikler var. ses sistemi için direksyondan kumanda, otomatik vites, alaşım jant, park sensörü, yan kapı çıtası yok. şehir içi 8lt, şehirler arası 6lt civarı tüketimi var. 2015-2016 model 55-60 bin arası bulabilirsiniz.
Buda benim aracım, 2015 active. ben alırken alaşım jant ve park sensörüyle aldım. Genelde renkler beyaz active pakette. Benim araç istisna olmus sanirim.