0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İndirmek için TIKLAYIN.10 Mayıs itibariyle sitede tek versiyon(arm) görünüyor. arm64, x86 ve x86_64 versiyonları ilerleyen günlerde çıkar mı, yoksa tüm telefon modellerini tek bir versiyonda birleştirdiler mi, bilinmez.Deneyimlerinizi bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Öncelikle merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım,(geçen hafta Fabia 1.2 DSG sahibi oldum),bu versiyonu Note5'e yükledim,ilk açıldığında rahatsız etmeyin durumu yine aktif oluyor,herhangi bir değişiklik de fark edemedim.....
Merhaba. Hayırlı olsun aracınız. Kazasız sürüşler dilerim.Bende de Note 5 var. Android auto açılınca rahatsız etmeyin modunun otomatik olarak açılması olayı Mart ayında gelen güncelleme ile başladı. Nedenini ve nasıl engelleneceğini bilmiyorum malesef. Rahatsız etmeyin modu etkinken gerçekten hiçbir arama ve mesaj gelmiyor mu, onu da bilmiyorum şahsen. Android autoyu yalnızca navigasyon için kullandığımdan ve navigasyona çok nadir ihtiyaç duyduğumdan dolayı detaylı inceleme şansım olmadı.
yükleyeceğim birazdan, var mı dikkatinizi çeken bir değişiklik?
Bu gün yeni bir sürüm daha eklendi. http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-2-3-7165-release/SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostlar bu yazılım navigasyon arac hareket halinde iken aktif oluyor mu?
Dostum programı çalıştırıp araç seyir halımde iken program mı durduruyor mu video atman mümkün müdür
Ben Android auto yu hiç bir şekilde araçla baglayamadim.. nerdeyse tüm sürümleri denedim olmuyor :/