škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Dsg

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ömeravni

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Arkadas herkese merhaba bnm bi sorum olcaktı dsg vites düşüşlerinde 3. 2 e genelde ses yapıyor bilgisi olan var mı

Çevrimdışı kavih

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
ilk üç viteste bende de olabiliyor buna benzer geçişlerde sesler. haftaya 15.000 bakımına götüreceğim. o zaman baktıracağım. muhtemelen normal diyeceklerdir diye düşünüyorum. eğer dsg'de olası ileride bir probleme işaret değilse çok da problem değil aslında da eskiden yoktu ses son zamanlarda çıktı.

Çevrimdışı Ömeravni

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Tskler kardesım bilgi edinirsen yazabilirmisin.

Çevrimdışı tugkancelebi

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bilya ya da vida sesi gibi bir ses var onu diyorsanız o kronik bir ses YouTubeda bir videoda bir usta sökülmüş dsg'de sesin nereden geldiğini açıklıyor [emoji106][emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Medic

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Ben de ayni durumlar var, artik duymamaya çalışıyorum yalniz benim de başıma soyle bir olay geldi., kirmizi isikta beklerken d konumunda arac birden ciddi sallanmaya basladi. 5 saniye filan surdu bu. 1 yilda ikinci kez basima geldi.

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: tugkancelebi;616202
Bilya ya da vida sesi gibi bir ses var onu diyorsanız o kronik bir ses YouTubeda bir videoda bir usta sökülmüş dsg'de sesin nereden geldiğini açıklıyor [emoji106][emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[YOUTUBE]BcNe9SYs5eY[/YOUTUBE]

https://www.youtube.com/watch?v=BcNe9SYs5eY

Alıntı yapılan: Medic;616218
...benim de başıma soyle bir olay geldi., kirmizi  isikta beklerken d konumunda arac birden ciddi sallanmaya basladi. 5  saniye filan surdu bu. 1 yilda ikinci kez basima geldi.
Bir daha böyle bir durum olursa, vitesi N konumuna aldığınızda titremeler son buluyorsa kuvvetle muhtemel mekatronikte bir sıkıntı var demektir bana kalırsa.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!

Çevrimdışı smtcglr

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
sallantıda şıkır şıkır ses benim araçtanda gelmeye başladı iki gündür. Bilya sesi gibi daha çok bide vites geçişlerinde tıkır tıkır bi ses geliyor
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2017, 10:11:34 Gönderen: smtcglr »