škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2. El Piyasamız?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hyayla24

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Merhaba Arkadaşlar.
Superb 3 araçlarımızın 2. el piyasası ne durumda?
İlanlarda çokça superb görüyoruz ama satış durumu nedir?

Yani ilana çıkan araçlar kısa sürede satılıyor mu yoksa satış işlemi nadiren mi gerçekleşiyor?
Örneğin aracını satmak isteyen arkadaşımız ilana koyduktan kaç gün sonra satabildi?

Çevrimdışı fatihatilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • https://www.youtube.com/otodunyam
Ben takipteyim yaklaşık  Üç aydır. Detaylı incelemem Sonucu belki fiyat politikalarından mı bilemem üç ay boyunca satamayan ilanlar gördüm favori listemde hepsi mevcut. Kısmetse ben de bu aileye katılacağım inşallah  Temmuz ayini beklemekteyim

Çevrimdışı hyayla24

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fatihatilla;616231
Ben takipteyim yaklaşık  Üç aydır. Detaylı incelemem Sonucu belki fiyat politikalarından mı bilemem üç ay boyunca satamayan ilanlar gördüm favori listemde hepsi mevcut. Kısmetse ben de bu aileye katılacağım inşallah  Temmuz ayini beklemekteyim

Bende satmaya niyetliyim.
bu nedenle piyasanın durumunu merak ediyorum.

Çevrimdışı remy

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Benim fikrim piyasa miyasa yok.. kısmet var..
Bunun haricinde satmak isteyip fiyat belirlemede sorun yaşayan kişi kasko değeri ve vw grubunda dod dan fiyat alıp bir fiyat belirleyebilir..
Mesela kasko değeri 50bin.. dod inceledi 44bin veririm dedi.. malum sitelerde muadil ilanlar 52-53bin civarı ise bu aracı 48-49 civarına satılabilir..
Kar amaçla yapılan satış işlemlerini ayrı tutmak lazım tabi.. araç alıp 1 ay sonra 6-7bin fazlasına satışa koyup bekleyen çok.. işte 3 ay bekleyenlerin çoğu böyle ilan benim fikrim

Çevrimdışı fatihatilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hyayla24;616238
Bende satmaya niyetliyim.
bu nedenle piyasanın durumunu merak ediyorum.

Hayirlisi olsun malum o sitede aşağı yukarı belirli gibi.

Çevrimdışı namre3kutuk

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Başka bir forumda bir arkadaş satışa çıkardı. 2015 model sanırım, 1.6 Prestige. 122.500 gibi bir fiyat yazmıştı, 1 hafta içinde 120-121 civarına satmış.

Çevrimdışı hyayla24

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: namre3kutuk;616253
Başka bir forumda bir arkadaş satışa çıkardı. 2015 model sanırım, 1.6 Prestige. 122.500 gibi bir fiyat yazmıştı, 1 hafta içinde 120-121 civarına satmış.
1 hafta gerçekten çok iyi bir zamanlama.
Nasipte olacak tabiki

Çevrimdışı namre3kutuk

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hyayla24;616254
1 hafta gerçekten çok iyi bir zamanlama.
Nasipte olacak tabiki

Kesinlikte. Benim bir önceki aracım TR'de en çok satan SUV idi. Ancak 1 senede zor sattım, üstelik 2015 Ekim'de verdikleri rakamın 500 TL aşağısına 2016 Ekim'de verdim. Düz vites olması da bir etkendi tabi.

Çevrimdışı mdindas

• hürgeneral
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bu islerde nasip biraz onde olmakla beraber her markanin satisi zor olan modeli var.
Suberb, avensis, latidude, gibi. Fiyati iyi tespit edip, orta bir fiyat ve etkili bir baslik ve gereksiz cumlelerden kacinilmis vurgulu bir metin yazarak ilan vermek lazim.

Çevrimdışı kolgezer

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: namre3kutuk;616253

Erman bey manuelmiydi araç?eğer dsg ise bedavaya gitmiş.

Çevrimdışı fatihatilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Şuan araç satışı sıfır ikinci el ikisi de yavaşlamış vaziyette. Genel itibari ile her sektörde 1-2 yıldır gizli işsizlik var gibi. Vw den arkadas arac aldi yeni işci çıkartmışlar satiş rakamlari iki ayda 50 taneymiş artik eskiden kaçsa?

Çevrimdışı namre3kutuk

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kolgezer;616301
Erman bey manuelmiydi araç?eğer dsg ise bedavaya gitmiş.

DSG idi.

Çevrimdışı Rache

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
22.hafta uretimi 2016 model eylül cıkıslı prestige dsg tdi bussines gri buyuk ekran sunroofuda olan 11bin km de ki bir aracın fiyatı nekadar dır ?  
aracta 6 bin tl hasar kaydı var degişimden dolayı.

Çevrimdışı fatihatilla

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Şahsen ben almak isterdim ama prestige icin bütçem yetmiyor ama sunroof dahilse 125-130 civari eder sanırım yanlış yönlendirmek istemem. Hasar kayıtsızları 135civari sunrof dahil. Hasar kayidi ön kaput falan değilse çok problem değil sahsen bir alıcı olsam.

Çevrimdışı kolgezer

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Rache;616619
22.hafta uretimi 2016 model eylül cıkıslı prestige dsg tdi bussines gri buyuk ekran sunroofuda olan 11bin km de ki bir aracın fiyatı nekadar dır ?  
aracta 6 bin tl hasar kaydı var degişimden dolayı.

Şimdi bu aracın şu anki şiste fiyatı sanırım 170 bin. Bugün heralde bayiler 165 bine verirler. 10000 modeldenden ötürü;10000 km den ötürü düşsek, 10000 de ikinci elden ötürü düşsek aracın değeri gelir 135 bine. değişensiz boyasız hatasız bir araç için geçerli bu söylediğim. Bu durumda bahsettiğiniz aracın değişeni kaput değilse 130 a satılır kanaatindeyim.