Bugün aşağıdaki özellikleri açtırdım. Çok memnun kaldım tavsiye üzerine gitmiştim Ankara Vag Store adlı yere. Şaşmaz'da bulunuyor ve işini çok iyi yapıyor. Kesinlikle garanti ile ilgili sorun olmaz dedi. Çünkü bunun yazılım attırma gibi sayaç vesaire sıkıntısının olmadığını söyledi. Bana da mantıklı geldi. Eğer kafanıza takarsanız gelin açtığımız özellikleri orjinale çevirelim o şekilde gidin servise dedi.
Özellikle sinyal ve dörtlüde arka ledlerin yanıp sönmesi çok şık oldu. Tavsiye ederim kesinlikle. Sormak istediğiniz sorular olursa yanıtlamak isterim.
Ayrıca altta açtırdığım özellikler dışında zaten ben aracı aldığımda bulunan özellikler vardı. Kadran selamlama, geri viteste aynanın aşağı inmesi, virajlarda sislerin yanması gibi. Bunlara ek olarak aşağıdaki özellikleri açtırdım.
1) Kapıları uzaktan kumanda ile kilitlerken ve açarken uyarı sesi (orjinal alarm olan araçlarda buzzerdan öter)(Alarm olmayan araçlarda korna hafif çalar)
2) Coming Home fonksiyonunun otomatik olması (normalde bir kere selektör atılması gerekiyor)
3) Coming home ve leaving home fonksiyonlarının sis farından yanması
4) Yol bilgisayarında araca ilave edilmesi gereken benzinin litre olarak gösterilmesi (türkçe çeviride "ek yakıt" olarak yazıyor)
5) Gündüz sürüş farlarının teyp üzerinden kapatılıp açılabilmesi
6) Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 kereye yükseltimi
7) Far anahtarı "0" veya gündüz "Auto" konumundayken arka parkların da yanması
Selektör attığınızda sis farlarının da yanıp sönmesi
9) Tracking modunun car menüsünde açılması. (yol eğimi, direksiyon açısı vs)
10) ESP sport modunun eklenmesi.
11) Sinyal verirken arka ledlerin yanıp sönmesi (sağa sinyalde sağ taraftaki ledler yanıp sönüyor, sola dönerken sol taraftaki)
12) Dörtlüler yanarken arkadaki ledlerin de yanıp sönmesi.