Gökhanım sende myanne etkeni var. Sen bunu hele bir göz önüne al bence.
Sonra;
1-Gösteriş istiyorsan!
Sony MEX-DV1100-2000 gibi bir DVD player cihaz, Sony LCD ekran, kicker ya da cadence component ön ve arkalara al. Bir tane 100 ya da 125/150 x 4 amfi (tercihan sony!) subwoofer vay ben niye almadım! Vay ben niye mono bas amfi alıp yeri göğü inletmedim demeyeceğin bir tesisata kavuş olsun bitsin. Bose, koss alpine gibi ürünler KALIN ürünler. Gerenk de yok. SPL yarışmasına girecen mi? Yok. E o zaman sorun da yok.
2- Gösteriş istemiyorsan sonynin mp3 çalan ve gözüne güzel gelen bir ana ünite alıp lcd yi silebilirsin
3- Arkaaaşım ben gıcığım, ana ünitemi değiştirmeyeceğim!
Sony ya da başka bir markanın orta/üst düzey kaliteli bir amfisi ve yukarıdaki orta sınıf en azından componentleri tercih etmen çok önemli. Aracında cd ya da mp3 çalar var mı bilmiyorum (hatırlamıyorum ticari ya o yüzden fazla bakmadım :++: :hanz:) ama yok ise ana üniteyi değiştirmeyi şiddetle düşün. Şiddet eksik kalırsa söyle ben tamamların :hanz:
myanne etkisini anlayamadım :confused:
Sonuç itibariyle hoşuma giden belli bir ses seviyesindeki ses tesisatımın kimseye sıkıntıyı vereceğini düşünmüyorum.
Teybimi şiddetle değiştirmemeyi düşünüyorum.
CD çalarlı olması sebebiyle işimi fazlasıyla görecektir.Bu devirde CD çalarsız teypmi kaldı :huh:
Öyle yüksek ses seviyesi istemiyorum..Benim nasıl bir ses sistemi istediğinizi anlamanız için Audi serilerinden A4-A6, Mercedes E200 serisi otomobillerdeki müzik akustiğini ve bass derinliğini yakalamak benim için yeterli.
Bu bağlamda bagajdaki stepne çukuruna subwoofer -free air olanından takıp, orta karar bir temiz ses verecek amfilikatör ile beslemeyi düşünüyorum.Kapı hoparlöründen çıkan ses kötü değil fakat yüksek sesde hafif boğulma ve yetersiz kaldığını anımsatan ses çıkıyor.
Maliyete bağlı olarak öncelikle çok kaliteli midbass alıp, 4 tane kapıya takmak yeterli sanırım..
Sonrasında woofer düşünülebilir..Yada önce woofer sonra kapılar..Yada hepsi bir anda
Çıkma bose hoparlör falan denk gelse Tr'de havada kaparım..
Temiz ses+akustik+derin bass
Arabanın içinde oturanların saçının titremesine gerek yok:hhh:
Bilmem istediğim sistemi anlayabildiniz mi?