Çok uzun bir süre ayrıca yeni getirdikleri bir aracın bayilerde olmayışı nasıl bir satış politikasıdır anlamış değilim
2017 icin 1500 adet Turkiye geneli kota varmis. Uretim planlamasinda sorun var galiba.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
4 ay beklemek bana çok geldi. Niye süre bu kadar uzun?
Ozel siparis oldugu icin.
Koltuk sogutmali hic arac gelmiyormus. Uretmek gerekiyormus bunun icinde uretim planlamasindaki sira yaklasik 4 ay.
Ust segment arabalarda default bu ozellikler geldigi icin araya karisik oluyor ama kodiaq ta kim ister sogutma yada kac kisi oluruz bir yil sonunda? Bence bir elin parmagi belki ama Izmirde isitma degil sogitma sart
Türkiyede bu motor çok tutar.Çünkü superbde çok başarılı,hem hızlı hemde ekonomik.Bu aracı alanların geneli şehirde kullanmak için alıyor.Dağ dere tepe kullanım oranı çok düşük..Benzininde şehir içi 10 lt den aşağı düşmeyeceği kanatindeyim.
1.6 suan olmayacakmis maalesef. 10lt ile yilda 20000km yapsak bu aracta 2-3 senede dizeli amorti ederiz yaklasik. 3 sene sonra kullanmak mantikli degikse satariz yada dizeli gelirse bakariz.
Suan dizel benzin arasi yaklasik 12-15bin fark var yeni teknolojilerle bu fark 3 seneden asagi kapanmiyor. (Ortalama)
2.0 tdi versiyonu ekim kasım gibi gelecek dendi ama 1.6 tdı için bir bilgim yok
Bu fiyatlara 2.0 bence cok satmaz. Sahsen ben bu fiyata kodiaq alacagima 2 yasinda daha ust segment baska marka alirim.