Allah bağışlasın , sizin yerinizde olsa vito - transporter dan başka araç bakmazdım . Ötv avantajıyla birlikte Superb fiyatına alabilirsiniz .
O araçlar çok uxun arabayı hem bayanda kullandığı için sıkıntı biraz
Aynı şekil bizde 6 kişiyiz.octavia bize yeterli geliyor.zaten her gün araca 6 kişi binemiyeceğimize göre yeterli gelir
Haklısınız bizde öyle her zaman 6 kişi değil belki haftasonları. Sizin aracınız sedan mı sw mi
Eğer bu araçların boyutları sizi zorlamayacaksa bende aynı fikirdeyim. İster normal halinde kullanın isterseniz VIP yapın. İhtiyacınızı çok uzun süreler karşılayacaktır.
Dediğim gibi vito caravelle gibi araçlar bixim için iyi güzel ama bayanda kullanıyor arabayı o tip araçlarda süremez
Sedan olmaz size. 7kişilik araç lazım size. Önce emniyet herkese ait bir kemer olmalı. Hatta 5yaşındakiler için oto koltuğu da.
Kodiaq 7 kişilik, xtrail de alternatif olabilir. Ancak kalabalık aileler için kesinlikle grand picasso. Araba çocuklu aileler için tasarlanmış, ferah, arka koltuklar 3 ayrı koltuktan oluşuyor. Heryeri eşya gözü vs.
Kaçarınız yok grand picasso almalısınız. Alternatifler kadiaq veya xtrail olabilir.
Aslında kodiaq ı da çok beğendim ancak ülkemizdeki vergiler yüzünden bizi zorlar umarım devlet bişeyler yapar
Ben olsam citroen grand picasso ve ssangyong rodius modellerinden birini düşünürdüm...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
citroeni hiç beğenmiyorum rodiusa da bakacağım
Pejo 5008 size göre
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5008 beğendiğim tek fransız araç bakalım hayırlısı
Toyota verso dusunulebilir. 1.6 dizel bmw motor. Harika kalkiso var aracin ve 7 kisilik
Versoyu denedik ama hiç beğenmedik
Nissan xtrail skoda kodiak da 7 kişilik versiyon var
. Bu gidişler kodiaq olacak herhalde