Maalesef bu seslere yapabileceğimiz bir şey yok arkadaşlar. Sıcaklık farkı, araçtaki malzemenin esnemesinden kaynaklanıyor. Benim aracımda gece ile gündüz bile fark ediyor. Güneşin altında ne kadar bırakırsam o kadar çok ses yapıyor. Aynı bozuk yollardan gece ya da serinlikte geçtiğimde hiç ses yapmıyor. Aracın montajı soğuk iklimde yapılıyor. Sıcak iklime geldiğinde de araba gevşiyor yan gelip yatıyor.
Her ne kadar skoda da malzemelerin bize bakan tarafları bizi kalite olarak tatmin etse de bizim göremediğimiz arka tarafları audi, BMW Mercedes Volvo kadar tatmin edici değil. Hhhaaaaa benim kulağım hassas bir kulak olduğundan ben skoda ile geçtiğim bozuk yollarda audi Mercedes ve BMW de değişik sesler duyuyorum özellikle de lastikleri daha büyük olan modellerde. Ama skoda da bu sesler bir tık daha fazla.
Audi 1. kalite skoda 3. kalite malzemeyi kullanıyor. Dolayısı ile yapacak bir şey yok. Bu fiyata bazı sesleri takmamanızı tavsiye ederim. Sizi bir nebze olsun rahatlatacaksa söyleyeyim 2. kalite olan passat ta da aynı sesler var. İnsignia mondeo 508 c5 te daha fazlası var.