Kendi düşüncelerini paylaşmışsın fakat çok eksiğin var:
Saygı duyarım,ama
1-kendi örneğimden yola çıkarsam,c200Knın emsalleri ile arasında en az 5000Euro fark vardı yani ucuzdu.Eksiğim bu farkı HAK olarak görmemem.
2-Hacize düşmüş araçların hepsinde, sahiplerinin haksızlığa uğramış olduğu gibi bir iddiam yok ama HAK gözetip mağdur olanlar azımsanamaz.Bunu görmem ve bilmem tabi bir eksiğim olabilir.
3-İcradan satılan araçlar neredeyse %99 oranında ikinci ihale ile satılırlar.Belirlenen fiyatın %60'ına denk gelen tutara, yani ederinin değil.Kendi malını icradan alacak adam önce bu işin mafyasıyla anlaşacak,rüşvetlerini verecek yoksa adım bile atamaz bunu bilirken bu kişinin içindekini-kalbindekini bile bile o tezgaha alet olmamayı istemek de bir eksiklik olabilir.
4-Kurban kesip dua okutmayı istemem de o kişiye malını bana helal etmesini sağlamak mümkün olmadığı için, bütün bunları bilerek ALLAH gaffur ve rahim olduğu içindir.
Tekrar saygılarımı sunarım.Görüşlerim beni bağlar dediğiniz gibi ama bu forum alanı herkesin özgürce paylaşımını da kapsıyor.Kırdıysam tekrar tekrar özür dilerim,kazasız-belasız sürüşler dilerim.