İyi dilek ve temennilerini ileten tüm forum müdavimlerine teşekkürü bir borç bilirim.
Allah daha güzelini sizlere nasip etsin inşallah. Tekrar teşekkürler.
Vay masallah, canavar gibi makine, hayırlı ugurlu olsun iyi günlerde kullanın,
biraz motorundan, beygirinden, yakısından, sakıncası yoksa yaklasık fiyatından bahsedin,
hani her Skodacının hayali Superb dir ya, :-)
Araç 2005 model Skoda Superb Elegance 1.9 TDI 131 Hp Triptronik. Mayıs 2005 trafik çıkışlı. Aracın motor nosu AVF74 ile başlıyor. Aracı ağustos başında altım. Araç 2 seneye yakın yediemin otoparkında yattığı için ben aracı aldığımda 57200 km deydi şu anda 65000 kmde o yüzden yakıt kısmını ortalama 100km'de 7,5-%8 lt motorin yakıyor diyebilirim.
Hayırlı olsun güle güle kullanın harika araç.
Önden kazası var mı?
Ben avrupa yakasında bir doğuş yetkili servisinin muhasebesinde çalışıyorum, bizim turkuaz programından arabanın şase nosu ile bakıldığında malum hiç birşey çıkmıyor. O yüzden skoda yetkili servisinde çalışan bir arkadaşımı arayarak sorgulama yaptırdım ve bizim atölyede ekspertiz yaptırdım araca, aracın tek değişen orginal yeri sol ön şoför camı, önceki sahibinden kalan polis tutanağına göre avcılar civarında araç park halinde iken cam kırılarak içerisinden cep telefonu çalınıyor, sonra kaskodan ön camı atik skodada hallediyorlar. Neden önden kazası var mı diye sordunuz merak ettim doğrusu.
Bu arada yeri gelmişken sorayım, ekspertiz sırasında turbo borusunda yağlanma diye bir tabir kullanmıştı arkadaşlar bunun ileride bana sıkıntısı olurmu acaba?