madem konu güncellenmiş, bende yazıyım:D
bahsi geçen kişi donanımhaber'de Deniz isimli 20küsür yaşında birisi. Insignia çıkar çıkmaz, hatta 180hp'likler henüz TR'ye gelmediğinde gitti 1.6 115hp Edition araç aldı.
aracı aldığında da forumda yazdı ki, "ailem bana BMW'den Opel'e geçen ilk salak sensindir heralde diyor" dedi:D
neyse, araç TR'ye ilk giren araçlardan, fabrikanın ilk üretimlerinden, bebeklik hataları fazlasıyla çıktı. o araç bende olsa bende isyan ederdim. ama kendisi biraz yanar döner birisi. ilk önce araç daha yeniyken gece şoför kapısını a4 kağıdı büyüklüğünde yuvarlak yuvarlak çizmişler. baştan soğudu araçtan.
sonra sorunlar başladı, forumda arabayı yerden yere vurdu, sorun giderilince tekrar mutluyum araca ısındım felan yazdı.
böyle böyle 3 sefer felan yaşandı, forumda hiç bahsi geçmezken birgün geldi arabayı sattım kurtuldum dedi. birisine itelemiş:)
ve bir anda "sorunlarım giderildi, mutluyum, aracı seviyorum" diyen kişi gitti, tam zıttı birisi geldi. forumda her yerde Insignia'yı kötüledi.
peki Insignia'dan sonra aldığı aracı bilen varmı hiç?
MEGANE COUPE:++:
ne istediğini bilmeyen, hangi araca bineceğini bilmeyen birisinin baştan BMW 1 alması bir saçmalık olmuş zaten, bundan sonrada adı BMW'den Opel'e geçti oldu:)
kısaca, hiçbir zaman yeni çıkmış arabayı almamak lazımmış, birkaç ay beklemek lazım:)
kendisi üstüne düşülecek, ciddiye alınacak bir vaka değil bence
bu arada şikayetvar'ın değerlendirmelerine de pek takılmamak lazım.
mesela ben sorun belirtiyorum, bana geçiştirici bir cevap yada sebep veriyorlar, sonrada oraya müşteriyle görüşüldü vs. birşeyler yazıyorlar, halledilmiş bir olay gibi gözüküyor.
bende bir bankayla ilgili şikayette bulunmuştum, telefonla arayıp bir cevap verdiler, şikayetim olumlu sonuçlanmış gibi çıktı sistemde, ilgili bankanın sorun çözme yüzdesini yükseltti. tamamen benim daha fazla uğraşmayıp şikayetle ilgilenmememden dolayı