škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

"Opel Insignia Alırken 1 Kez Daha Düşünün" demişler

lrfan · 131 · 198154

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ugurbey33

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Bmw'yi satıp opel aldım yazmış mesajı yazan şahıs. Ama aklıma şu takıldı bmw ve opel en başta klas ve marka farkı var arkadaş nasıl böyle bir tercih yapmış anlayamadım doğrusu. Birtanede bizim sitede var insignia çok büyük bir araç park ederken sorun yaşar bence + içi fazla abartılmış kanımca en son ise opel'ler fazla benzin yakıyor diye duydum çevremden
PuG 307

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: selchuk;42856
superb 1424 kg ile 1515 kg arasında standart ağırlık değişiyor.2.0 tdi sıfırı 64000 euro.3.0 tdi 94000 euro.forumdada bir arkadaş yazmıştı 2.7 a6 spor süspansiyonluymuş.yolda çok kötüydü konfor yoktu diye.eğer 2.0 tdi ile 3.0 tdi arasında kalite farkı olmasaydı sadece motor için arada 30000 euro oynamazdı.donanımlar aynı çünkü
selçuk bey ben bu başta söylediğim 2.0 tdi audi a6 sahibinde.com da ek ilevelerle 168 milyara aldığını 11 ay kullandığını söylemişti.senin dediğin 64 bin avro belki en baz versiyonudur.Burdan şunu çıkarabiliriz eğer o kadar para verilip sispansiyonu kötüyse demek ki biz octi col.konfor adına fazla bişi beklememekgerek diye düşündüm.Parasına göre bile hatta fazladan sayılabilir.
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ugurbey33;42860
Bmw'yi satıp opel aldım yazmış mesajı yazan şahıs. Ama aklıma şu takıldı bmw ve opel en başta klas ve marka farkı var arkadaş nasıl böyle bir tercih yapmış anlayamadım doğrusu. Birtanede bizim sitede var insignia çok büyük bir araç park ederken sorun yaşar bence + içi fazla abartılmış kanımca en son ise opel'ler fazla benzin yakıyor diye duydum çevremden

Sattığı 1 serisi aldığı insignia :)

Çevrimdışı ugurbey33

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ero__;42888
Sattığı 1 serisi aldığı insignia :)
Olsun 1 serisi kötümü :) (beyaz ve hafif makyajlı olanı ise tadından yenmez) tamam segment olarak farklı olabilir ama 2.el ve marka rant'ı konusunda bmw daha iyi kanımca :kiki:
PuG 307

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: ero__;42971
1 serisini BMW den sayan bmw ci tanıdığım yok dersem? :) :kiki:

+1

3 serisi Ti compact misali BMW ile pek alakası olmayan araçlar :)

Çevrimdışı selchuk

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;42866
selçuk bey ben bu başta söylediğim 2.0 tdi audi a6 sahibinde.com da ek ilevelerle 168 milyara aldığını 11 ay kullandığını söylemişti.senin dediğin 64 bin avro belki en baz versiyonudur.Burdan şunu çıkarabiliriz eğer o kadar para verilip sispansiyonu kötüyse demek ki biz octi col.konfor adına fazla bişi beklememekgerek diye düşündüm.Parasına göre bile hatta fazladan sayılabilir.
benim söylediğim fiyat opsiyonlar hariç satış fiyatı.doğanın dediği araç 2.7 tdi spor süspansiyon.spor süspansiyon aracı yere yakınlaştırır hemde direksiyonu ve pedalları sertleştirir.bu kişisel tercih sonuçta ama ben sert pedal ve sert direksiyon kullanmak istemem şahsen.ben octavia kötüdür falan demedim.kendimde kullandım a5 kasa.ama audi deyince insanın aklına harika süper araba geliyor.doğrudur ama onunda eksiği olabiliyor sonuçta.benim kastettiğim o kadar paraya hatta daha ucuza aynı kalitede sıfır superb alınabiliyor.skoda kötü bir araç değils sonuçta
2010 SKODA SUPERB 2.0 TDI 170 HP CR DSG ELEGANCE SİYAH
2011 SKODA YETI EXPERIENCE 140 HP DSG GUMUS

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Selçuk bey aslında demek istediğim şu;100 milyarlık bir araçta hatta 160 milyarlık bir audi de bile süspansiyon sorunu varsa octi ye kızmamak lazım dedim.nihayetinde 2003 octiden bahsediyorum kendimin yani.motor sesi var aracımda.ayrıca bu tarz araçdan fazla konfor adına bişi beklememek gerektiğini anlatmaya çalıştım.Merak ettiğim husus şu;acaba audia6 ile yeni süperb kalite açısından,konfor açısından kıyaslanabilir mi kıyaslanırsa ne kadar kıyaslanır.muadili passattır sonuçta audi ise a4 yeni kasadır diye biliyorum.

Çevrimdışı selchuk

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;43131
Selçuk bey aslında demek istediğim şu;100 milyarlık bir araçta hatta 160 milyarlık bir audi de bile süspansiyon sorunu varsa octi ye kızmamak lazım dedim.nihayetinde 2003 octiden bahsediyorum kendimin yani.motor sesi var aracımda.ayrıca bu tarz araçdan fazla konfor adına bişi beklememek gerektiğini anlatmaya çalıştım.Merak ettiğim husus şu;acaba audia6 ile yeni süperb kalite açısından,konfor açısından kıyaslanabilir mi kıyaslanırsa ne kadar kıyaslanır.muadili passattır sonuçta audi ise a4 yeni kasadır diye biliyorum.

benim octaviada ses almıyodu içeri.bilmiyorum nedeni belki ses yalıtımı yaptırmış olmamdı.şöyle söyleyim bana göre kalite ve konfor açısından pek fark yok ama audide daha fazla donanım olabilir.audide olmayan bazı donanımlarda superbde var kendi kendine park gibi.ama iş motorda bitiyor.audide 2.0 tdi ile 3.0 tdi malzeme kalitesinde baya fark var.oturunca farkediyorsunuz zaten.superbin uzunluğunu dikkate alarak a6 ile aynı sınıfta olduğunu düşünüyorum zaten yeni kasa octavialarıda a5 diye satıyorlar.

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: fenomen;43131
Hocam dediğiniz gibi kıyaslanırda yazıyosun buraya 110 bin supebe verdim.İnsalar doğal olarak ben o paraya A6 alırım diyo.Kısaca 110 bini duyan konfor performans vs. olarak kıyaslamıyo araçları fiyatına göre kıyaslıyor.

Çevrimdışı selchuk

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: dgn;43137
Hocam dediğiniz gibi kıyaslanırda yazıyosun buraya 110 bin supebe verdim.İnsalar doğal olarak ben o paraya A6 alırım diyo.Kısaca 110 bini duyan konfor performans vs. olarak kıyaslamıyo araçları fiyatına göre kıyaslıyor.
doğru söz.zaten passat ile superbi aynı sınıf diyorsunuz ama a6 ile superb aynı olmuyo garip bir durum.superbin en fulünü 112000 e alıyorsunuz.audide ise 168000 lira donanımlı fiyat.arada 56000 fark var.o farka görede kaliteyi düşünmek lazım.

Çevrimdışı erzopelci

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
irfan bey kendim bir opel binicisi olarak adınıza cok üzüldüm .. bende 2003 model vectra var ama inanın daha bu güne kadar yag ve su bakımları haricinde servis yada sanayiye bir kez olsun gitmedim . ses filanda hic yok ki bu konuda cok titizim. neyse konu benim arabam değil . yani inanamıyorum . 2009 model sıfır bir arabada hemde . sahsen ben olsaydım bu problemlerle karsılasmıs olsaydım serviside opelide mahkemeye verirdim . ne demek ya arabanın her tarafını sök parca yok direksiyon yamuk .. arabayı baska bir insignia ile degistirsinler o zaman yada paranızı iyade etsinler. yani siz simdi paranızı cöpemi attınız . bence bu isi mutlaka kurcalayın . bakın o arabalar türkiyeye geldiklerinde servise gelir servis motorcosu elektirkcisi mekanikcisi v.s v.s en son yıkamacısının elinden gecer sonradan götürüp showroom a koyarlar . yani o servisin müdürü yada sahibi bu durumu mutlaka biliodur . artı test sürüsü yapıp veriolar .  Allah yardımcınız olsun.. cok üzüldüm

Çevrimdışı erzopelci

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
irfan bey kendim bir opel binicisi olarak adınıza cok üzüldüm .. bende 2003 model vectra var ama inanın daha bu güne kadar yag ve su bakımları haricinde servis yada sanayiye bir kez olsun gitmedim . ses filanda hic yok ki bu konuda cok titizim. neyse konu benim arabam değil . yani inanamıyorum . 2009 model sıfır bir arabada hemde . sahsen ben olsaydım bu problemlerle karsılasmıs olsaydım serviside opelide mahkemeye verirdim . ne demek ya arabanın her tarafını sök parca yok direksiyon yamuk .. arabayı baska bir insignia ile degistirsinler o zaman yada paranızı iyade etsinler. yani siz simdi paranızı cöpemi attınız . bence bu isi mutlaka kurcalayın . bakın o arabalar türkiyeye geldiklerinde servise gelir servis motorcosu elektirkcisi mekanikcisi v.s v.s en son yıkamacısının elinden gecer sonradan götürüp showroom a koyarlar . yani o servisin müdürü yada sahibi bu durumu mutlaka biliodur . artı test sürüsü yapıp veriolar .  Allah yardımcınız olsun.. cok üzüldüm

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hcm mesajınız 2 kere yazılmış dikkatinize sunulur.

Çevrimdışı demir_01

• O şimdi asker
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: erzopelci;45054
irfan bey kendim bir opel binicisi olarak adınıza cok üzüldüm .. bende 2003 model vectra var ama inanın daha bu güne kadar yag ve su bakımları haricinde servis yada sanayiye bir kez olsun gitmedim . ses filanda hic yok ki bu konuda cok titizim. neyse konu benim arabam değil . yani inanamıyorum . 2009 model sıfır bir arabada hemde . sahsen ben olsaydım bu problemlerle karsılasmıs olsaydım serviside opelide mahkemeye verirdim . ne demek ya arabanın her tarafını sök parca yok direksiyon yamuk .. arabayı baska bir insignia ile degistirsinler o zaman yada paranızı iyade etsinler. yani siz simdi paranızı cöpemi attınız . bence bu isi mutlaka kurcalayın . bakın o arabalar türkiyeye geldiklerinde servise gelir servis motorcosu elektirkcisi mekanikcisi v.s v.s en son yıkamacısının elinden gecer sonradan götürüp showroom a koyarlar . yani o servisin müdürü yada sahibi bu durumu mutlaka biliodur . artı test sürüsü yapıp veriolar . Allah yardımcınız olsun.. cok üzüldüm

irfan hoca donanım haberden alıntı yapmıs.kendısıyle alakası yok yanı..:kiki: